Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy az érett nők alul nem csupaszok, legtöbb fazonra igazított, csupaszon esetleg szégyellenék? Mert úgy kislányos?
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 20:19
11/19 anonim válasza:
#9. Azért vágod le, mert a média ezt sugallja, hogy le kell vágni. 20-30 évvel ezelőtt minden nőnek hónaljkutya pompázott az ujjatlan pólóban és a gyöngyharisnya alatt azért látszott a lábszőr is. Nyilván így érzed nőnek magad csupaszon, mert ezt akarják, hogy így érezd. Lehetsz te bármilyen értelmiségi, nincs beleszólásod a sorsodba. Visz az ár.... "neked a divat mondja meg, hogy ki vagy"
12/19 anonim válasza:
11# Akkor èn vagyok a fogyasztói társadalom:) Nem követem a divatot, nincs műkörmöm stb. Klasszikus, farmeres nő vagyok. Akkor vágom magam elegánsba, ha a helyzet megköveteli. A szex jobb így, nekem. A páromnak pedig tetszik. Ennyire egyszerű az ok. Ja, 20-30 ève? Akkor mèg a nagymamám is èlt. De visszafelè is tekerhetjük a filmet..
13/19 anonim válasza:
#12 Leírtad a lényeget. "fogyasztói társadalom vagy" A vadaknál a sámán megmondja a frankót, hogy ezeknek a nőknek ki kell nyújtani a nyakát 70 centire mert az úgy a szexi, vagy ráhúzza a pofáját egy fatányérra, mert az a trendi. Állítólag azok vadak, de itt is ugyanaz a helyzet. Itt magukat értelmiségi nőknek mondott, emancipált véglények akik loholnak egy mondvacsinált divathóbort után betegesen, több mint nevetséges. Én akit szeretek azt szőrös pi-nával is szeretem, spedig azért AKI. Arról nem tehetek, hogy a férjed kislányt próbál belőlled faragni(ami sosem leszel már), hogy felálljon a bráner. Arról se, hogy egy természetes nemiszervet nem elég hetente megtörölni egy törlőkendővel mint a kiskopaszodat. Jövőre lehet a "zsigeri orgazmus" lessz a divat...fell kell nyitni egymást, hogy a belei közé mocskoljon a másik....
14/19 anonim válasza:
Gondolom, a nyolcas hozzászólás is a te irományod:) Magvas gondolatokat sorakoztatsz fel abban a hozzászólásodban...Szinte süt belőle a nők iránti tisztelet. A vadakhoz a mai társadalomnak semmi köze. Valahogy zsigerből elutasítod, ha egy nő tanult és rálátása van a világra. Az lehet az oka, hogy neked nem ebből a csoportból jutott nő. Maradj a nejlon otthonkánál és a büdös, ápolatlan nőknél:)
15/19 anonim válasza:
Gondolom neked anyut, meg nagymamit, dédmamit is borotvált pic-sával kólintották fel?! Netán valami igénytelenek fanyalodtak rá? Grrr
16/19 anonim válasza:
Lehet a te felmenőid a mélytorokmániának meg az ánusznak hódoltak?
17/19 anonim válasza:
Nem említettem a felmenőidet. De tegyed ha akarod. Téged minősít...Itt egy apró kérdésről volt szó, te pedig szinte hisztirohamba törtél ki. Szép is a férfihiszti:) A felmenőim általad való minősítése is téged minősít, mivel Őket nem ismered és ismeretlenül nők generációját pocskondiázod. Gondolom ez nálatok napi rutin. De nyolc elemivel mit is lehetne? Nem is várunk el tőled mást. Csak így tovább!:)
18/19 anonim válasza:
nem tudom, te hol nézelődsz, de ez nem így van! átlagban lehet, hogy az idősebbek között több, de nagyon is sokan vannak, akik bizony csupaszon hordják! Nekem pl jobb tetszik úgy, max egy kis csíkkal, de hát nem vagyunk egyformák - én is úgy hordom az egyszarvút.
19/19 anonim válasza:
kolléganőm (45) ápolt, csinos és együtt járunk intim gyantára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!