Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti belemennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti belemennétek egy ilyen szabad kapcsolatba?

Figyelt kérdés
A lényege hogy egy pár lennénk de szabad mással is alkalmi szexelni a lánynak is és nekem is, sértődés mentesen
2017. szept. 1. 16:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

hát én nem értelek titeket :D

de ha nektek így jó akkor mért ne .

csak ne hogy rá menjen a kapcsolatra

2017. szept. 1. 17:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Nézzél fel egy nemzetközi társkeresőre, ott a nyugati nők olyan 40%-a ilyen "kapcsolatban" él és/vagy ilyet keres. Itthon ezt még titkolják, dugópajti van helyette meg társkeresőzés. Kb. 4-5 év és mi is biztosan felzárkózunk.
2017. szept. 1. 17:52
 13/23 DollarDog ***** válasza:
100%

Aztán akkor rohadt sok értelme van a kapcsolatnak ha közbe mást kezelgettek :D

Ilyen f#szságot rég halottam már :D

2017. szept. 1. 18:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Szerintem aki ilyet nem hallott még az kissé maradi vagy konzervatív.
2017. szept. 1. 19:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos férfival igen,de ne tudjam meg mikor kivel szexel
2017. szept. 1. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:

Pont azért jó egy kapcsolaton belül szexelni, mert van benne egy érzelmi töltet, ami mondjuk egy ismeretlennel nem tudsz átélni. Ez a fajta intimitás többet ér, mint egy alkalmi kufirc valami jöttmenttel. Ha meg nálatok nincs ilyen, akkor a kapcsolatnak sincs értelme.

Szóval a válaszom nem, nem mennék bele és szerintem akinek rendben van az, hogy mással is szexel a párja, azzal valami nem oké. Plusz mi van akkor, ha esetleg az a másik illető jobban teljesít? ;) Az asszonyka meg azt mondja, hogy akkor inkább vele lesz mostantól.

17/23 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Nem osztozkodom a páromon.
 18/23 anonim ***** válasza:
Kizárt!
2017. szept. 1. 20:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Én olyan ember vagyok,aki a szexualitást csak bensőséges és bizalomteljes érzelmekkel tudja megteremteni. Szóval kapcsolaton belül nálam csak egy ember létezik,akit szeretek. Más nem. Ha pedig a párom mással kufircolna akkor otthagynám mert ez így egyoldalú. Hiába a lehetőség,nem élnék vele,és sértő ha a párom igen,mert azt szeretném,hogy ugyanúgy fontos legyek neki mint ő nekem. Szóval a válaszom: nem.
2017. szept. 1. 20:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Magyarul Nyílt kapcsolat.

Nem soha.

Akkor inkább szingli vagyok

2017. szept. 2. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!