Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az anális szex?
Nem bízol meg a partneredben.
Másrészt azt jó lenne tudni, hogy nő vagy férfi vagy, mert ugye van prosztata is egyik esetben.
Lehet a vibrátorod vékonyabb, és azt még extra izgatás, és tágulás nélkül is tudod élvezni. Viszont élesben nem figyeltek a tágításra eléggé.
Amúgy nekem is baromira fáj, eddig egyszer sikerült, hogy ne fájjon, akkor tényleg nagyon sokat készültem rá, mint fejben, mint lazaságban. Ehhez idő kell, nagyon sok idő.
Nálunk ez a rutin, ha tudom, hogy lesz anális szex (ez általában tőlem függ):
elmegyek wc-re, lezuhanyzom és közben ott is jó alaposan megtisztálkodok (nem a sima mosakodás, hanem tényleg alaposan), ez segít ráhangolódni is, plusz jó a tudat, hogy rendben vagyok, nyugodtan engedhetem, higy hozzám érjen.
Aztán a partnerem pedig szex közben izgatja a fenekemet kézzel, először csak simogat, aztán 1-2 ujj, ahogy sikerül, változó, hogy mennyi idő kell. aztán pedig mehet a dolog. :)
de általában addigra annyira felizgat, hogy már alig várom :D
Nem vagy nő...
A nők nem ilyen egyenesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!