Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj az anális szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az anális szex?

Figyelt kérdés
Elég régóta izgat a dolog és többször próbáltam már de mindig rettentően fáj és abbahagyjuk, viszont van vibrátorom és néha amikor egyedül maszturbálok akkor a vibrátorral szoktam análisan kényeztetni magam és akkor nem fáj sőt inkább élvezem. Miért van ez?
2017. szept. 1. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
mert nem készültök kellően elő. kevés a síkosító, nem hagyod tágulni eléggé...több idő, több odafigyelés!
2017. szept. 1. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem bízol meg a partneredben.

Másrészt azt jó lenne tudni, hogy nő vagy férfi vagy, mert ugye van prosztata is egyik esetben.

2017. szept. 1. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet a vibrátorod vékonyabb, és azt még extra izgatás, és tágulás nélkül is tudod élvezni. Viszont élesben nem figyeltek a tágításra eléggé.

Amúgy nekem is baromira fáj, eddig egyszer sikerült, hogy ne fájjon, akkor tényleg nagyon sokat készültem rá, mint fejben, mint lazaságban. Ehhez idő kell, nagyon sok idő.

2017. szept. 1. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk ez a rutin, ha tudom, hogy lesz anális szex (ez általában tőlem függ):

elmegyek wc-re, lezuhanyzom és közben ott is jó alaposan megtisztálkodok (nem a sima mosakodás, hanem tényleg alaposan), ez segít ráhangolódni is, plusz jó a tudat, hogy rendben vagyok, nyugodtan engedhetem, higy hozzám érjen.

Aztán a partnerem pedig szex közben izgatja a fenekemet kézzel, először csak simogat, aztán 1-2 ujj, ahogy sikerül, változó, hogy mennyi idő kell. aztán pedig mehet a dolog. :)

de általában addigra annyira felizgat, hogy már alig várom :D

2017. szept. 1. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én se tudtam análozni. Túl vastag voltam hozzá.
2017. szept. 1. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy nő...

A nők nem ilyen egyenesek.

2017. szept. 1. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert bármilyen hihetetlen a végbelet kulázásra használják. Orrlukba sem tömköd az ember ezt azt. Na a segg is ilyen....
2017. szept. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!