Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknál normális, ha meg akarják kóstolni az anyatejet?
Figyelt kérdés
Mi még elég fiatalok vagyunk és nem vagyunk még házasok se és tudom, hogy a pasim cici mániás, de sűrűn beszél arról, hogy mennyire szeretné majd megkóstolni meg ilyenek. Más férfiak is szoktak erre gondolni?2017. aug. 31. 19:19
11/16 anonim válasza:
Én is szívesen kóstolnám, sőt egyszer az egyik exbarátnőm meg is engedte... Nagyon finom, és gyönyörűek a tejtől duzzadó cicik. :-) F 39
12/16 anonim válasza:
Mi€rt ne? Amúgy zsíros,mint a tejszín, meg édes ;-)
13/16 anonim válasza:
Férjem teljesen odavolt érte.
A lányom nem volt hajlandó teljesen kiűríteni a cicimet, ezért elkezdett elapadni a tejem. A védőnő ajánlotta, hogy a férjem szívja ki a maradék anyatejet minden szoptatás után, mert a régi típusú mellszívókkal nem lehetett fenntartani a tejtermelést. Igaz azt mondta, hogy köpje ki :D
14/16 anonim válasza:
Én is erre vágyok. Normális hidd el
15/16 anonim válasza:
Ha normális hogy kinyal akkor ez mért ne lenne az?
16/16 anonim válasza:
13! Nekem sok volt a tejem, a baba nem tudta teljesen kiszopni, ki kellett volna fejni. Elég fájdalmas volt az elején, mignem a férjem kitalálta, hogy kiszopja. Nagyon jól esett, és könnyitett rajtam is, mert nem fájt. És nem volt komplikációm. De furcsa, érdekes érzés volt. Nem volt rossz egy cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!