Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi időt szexel a párjával? Egy menet?
Ezen jót nevettem. Aranyos mikor a 40-es férfiak kapuzárási pánik miatt minden irracionális szart összehazudoznak. De legalább lehet rajta röhögni.
11 hónapja együtt, most nyáron megvolt simán a heti 5-6 is simán, suliidőben hétvégéken találkozunk, olyankor minimum 1, maximum 4-5.
A legutolsó például tegnap, 4 óráig tartott, és behatolás alig volt. A konkrét aktus általában 40 perc, minimum 2, maximum 4 póz (amiket szeretünk).
Mivel hétvégére eléggé kiéhezünk, inkább 1 nagyon hosszú, ami 2-3 órás, és egy rövidebb, 1-2 órás.
Mi is gumival védekezünk. Ő sem akarja hogy szedjek, szerinte ez az ő dolga ( a védekezés) és én is mindig ellene voltam a női test csodás motorjának felborításának.
Na ja, csak így érezni nem fogtok sokat. Vagyis te még igen, ő már aligha.
Mi ebben a védekezésben biztosabbak vagyunk, látjuk a végeredményt, tabival pedig ha neadjisten becsúszik csak akkor veszed észre ha nem jön meg a következő mensi.
Na meg nem kell félteni, a számmal ezerszer kárpótolom a fizikai dolgot, érzelmileg pedig szerintem így is jó, bár néha van hogy pl mensi közben beteszi anélkül. Na meg vannak vékony óvszerek. Majd ha nem lesz eget rengető baj hogy becsúszik a baba, akkor aztán fogjuk eleget csinálni :)
Édes vagy azért hogy aggódsz értünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!