Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen testalkatú férfivel volt jobb a szex?
Figyelt kérdés
Izmos vagy átlagos testalkatú.2017. aug. 29. 10:26
11/21 János Gilján válasza:
Kérdező azt akarod olvasni, hogy a mackósak a legjobbak az ágyban, mert te is mackós vagy? Én szálkásan izmos vagyok, 178 centi, 81 kiló. Akrobatikázom és erőemelek. Azért tartom magam jónak az ágyban, mert az életem minden területén maximalista vagyok, így ott is a legjobbat akarom nyújtani. Ennek (is) köszönhető, hogy 11 éve élek együtt boldogan a feleségemmel. :)
12/21 János Gilján válasza:
Fájt a válaszom kérdező, ezért le kellett pontoznod?
Ebből a videóból jobban megértheted a maximalizmusomat, ugyanezt igyekszem hozni a szexualitásomban is: [link]
13/21 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le. Amúgy láttam a videódat és gratulálok a sikeredhez. :-)
2017. aug. 30. 15:28
14/21 János Gilján válasza:
Ezesetben elnézést kérek. Csak beléptem és feltűnt a 0%. :)
15/21 Rafight válasza:
János Gilján
A te izomzatod egyáltalán nem szálkás.
16/21 anonim válasza:
Átlagos vagy sportosan szálkással.
17/21 János Gilján válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a 40-hez közel épp elégé vagyok szálkás. Nekem tökéletesen megfelel az alakom. ;)
18/21 János Gilján válasza:
Majdnem elfelejtettem... Forgattam egy új videót, ajánlom ezt is sok szeretettel: [link]
19/21 anonim válasza:
Ki a fszt érdekel a testalkatod, ha agyilag még ennyit sem tudsz értelmezni: Hölgyek! Milyen testalkatú férfivel volt jobb a szex?
Szerinted a kérdés neked szólt???
Az agyadra is ráférne egy kis gyúrás, nem gondolod?
20/21 anonim válasza:
Nekem is jobb volt husissal. Egyszerűen minden szempontból. Az átlagos v véknyabb pasik kajak szúrtak a csontjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!