Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben van olyan hely, ahol van glorie hole és nem melegek járnak oda? Vagy valahol az országban?
Figyelt kérdés
28 éves lány vagyok és szeretném kipróbálni a glorie hole-t, de csak 2 helyet találtam, az egyik melegeknek van, a másikban pedig akkora "lyuk" van a falon, hogy azon át tud mászni egy ember, szóval így értelmetlen.2017. aug. 28. 16:10
1/9 anonim válasza:
Lehet te is meleg vagy csak nőnek adod ki magad :) Hátha valaki odalógatja neked.
2/9 A kérdező kommentje:
Haha...
2017. aug. 28. 16:26
3/9 anonim válasza:
u mean glory hole?
am nálunk minden nyilvános wc-ben akad pár.
4/9 anonim válasza:
Odalógatnám, vágok neked egy lyukat , ha akarod.
5/9 anonim válasza:
Mégis mi a jó ebben? Nagy valószínűséggel egy bűnronda férfi lesz a másik oldalon, akit egyébként az ágyadból is kirúgdosnál.
6/9 anonim válasza:
Ha vki tud nekem is írja már meg. Köszi 26f hetero
7/9 anonim válasza:
Ha megharapsz, hogy verném szét a fejed falon keresztül?
8/9 anonim válasza:
Debrecenben hol vannak ezek a helyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!