Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fáj a 2ujjal történő ujjazás, mert kb be se fér?
Figyelt kérdés
18l vagyok, még szűz. Nyilván csinálunk ezt azt a barátommal , ujjazásnál egy ujjal jó, élvezem is minden, próbálta kettővel, és ott fekve mosolyogni tudtam csak, hogy figyelj, ha befér, csináld. De gondoltam, hogy nem fog. A kérdésem az lenne, hogy ha már kettő sem fér be, akkor nehezebb, kényelmetlenebb lesz ilyen szempontból a szex? Lehet,hogy hülyeség, nem is vagyok tapasztalt, csak felmerült a kérdés. Péniszméretet nem tudok mondani, ha esetleg kéne.2017. aug. 28. 10:25
1/7 anonim válasza:
jól izgulj fel legyél jó nedves és be fog férni .
2/7 A kérdező kommentje:
Csak érted, imádom a srácot, ott is vagyok mindig, de ennyi a tágulás, emiatt akkor fájdalmasabb, nehézkesebb lesz a szex?
ES AKI OLVASSA A KERDEST legyen szives NE irjon uzenetet, foleg ne perverzkedjen, mert full leszarom.
2017. aug. 28. 10:38
3/7 anonim válasza:
A farkat is úgy kel berakni h jól bekenitek nyállal. Még a 30éveseknél is
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem először nehezebben fog menni aztán egyre jobban kitágulsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. aug. 28. 11:12
6/7 anonim válasza:
Megfelelő előjátég amikor az barátnőmmel először csináltuk mimdketten szüzek voltunk. Nekem a "szerszámom" az én ujjaimmal háom ujjnyi és a csaj se volt tág de megoldtottuk
7/7 anonim válasza:
Jótanács :
Amikor majdelőször magadbaengeded :
1. Feküdj hanyatt, tegyél kispárnát a popsid alá
2. a barátod térdeljen szembe veled
3. Csak a makkjának kb a fele kezdjen el nagyon lassan
benned mozogni.
4. A többi jön magától, egyre beljebb megy majd úgyis.
Én mindamai napig így csinálom bárkivel :-), mert élvezetben is nagyon hatásos és garantáltan nem is fáj, és hát nemvagyok az a tipikus kisfarkú.
Úgyhogy arra, hogy ne fájjon a srácnak kell figyelnie és megéreznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!