Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Előfordúlt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Előfordúlt már, hogy szexeltetek a barátnőtök, feleségetek anyjával, lánytestvérével?

Figyelt kérdés

Hogy történt a dolog és titokban maradt e?

Esetleg rendszeresen csináljátok?

2017. aug. 27. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

én nem vagyok férfi, de ismerek egy pasit, aki össze jött egy csajjal és csinált neki gyereket...sokáig együtt voltak, csak aztán egyszer a csajszi tesójának is lett gyereke ugyan attól a pasitól...

az az ismerem kijelentés abban kimerül, hogy szoktam őket látni, néha köszönünk és ennyi

2017. aug. 27. 13:41
 12/21 A kérdező kommentje:

10. 1 óra, de azért álltalában valamivel több.

De volt aki egy országot utazott így csak egész éjszakát vállalt, természetesen többért...

11. Azért elég felelőtlenek voltak, ha nem védekeztek, vagy ha elszakadt a gumi, utána nem vettek esemény utánit...

2017. aug. 27. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Taníts Mester, előfordúlt, száloda, stb. Agy nélkül hogy lehet 120e/óra lóvéd? Mivel foglalkozol?
2017. aug. 27. 13:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk elég ritkán beszélek/írok magyarul, másrészt sok más mellett töri szakra is jártam és ott olyan gyorsan kellett jegyzetelni, hogy már csak akkor tudok tepjesen helyesen írni, ha koncentrálok.

De amúgy szerintem amíg érthető a szöveg az ilyen hibák elhanyagólhatóak lennének.

Rendezvényszervező vagyok egyébként, de 2 diplomám van (a törit nem fejeztem be, de a másik kettő amúgy is hasznosabb lenne, ha azon a területen akarnék dolgozni).

2017. aug. 27. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Mifelénk negyedóra 50euró

Ez a sztenderd

A dagi milfek itt a parkolóba 30ért már megcsinálják

Egy egész estés buli megfizethetetlen

Legalábbis az ilyen melósnak mint én

Akkor az nem luxusprosti esetleg,vagy már törszvendégnek számítasz

2017. aug. 27. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Értem, szerintem kamu ez. De nem baj, élvezkedj.
2017. aug. 27. 13:54
 17/21 A kérdező kommentje:

A legnagyobb magyar oldalon 50-60 euro egy óra.

Ezek már lakásos, többnyire ápolt, normális környezetben élő lányok, nők.

Akikkel én szoktam lenni azoknál min 120 egy óra és természetesen az utazásukat is fizetni kell, mint írtam. És többnyire egész európa területére mennek.

Hol élsz te 59%os, hogy ott 50 euro negyed óra?

2017. aug. 27. 14:00
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért a kérdésre is jöhetnének válaszok...
2017. aug. 27. 14:14
 19/21 CFB ***** válasza:
Válasz? Hmmm.. #1
2017. aug. 28. 06:43
 20/21 CFB ***** válasza:
Egyenként nem fordult elő, és nem is fog
2017. aug. 28. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!