Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Előfordúlt már, hogy szexeltetek a barátnőtök, feleségetek anyjával, lánytestvérével?
Hogy történt a dolog és titokban maradt e?
Esetleg rendszeresen csináljátok?
én nem vagyok férfi, de ismerek egy pasit, aki össze jött egy csajjal és csinált neki gyereket...sokáig együtt voltak, csak aztán egyszer a csajszi tesójának is lett gyereke ugyan attól a pasitól...
az az ismerem kijelentés abban kimerül, hogy szoktam őket látni, néha köszönünk és ennyi
10. 1 óra, de azért álltalában valamivel több.
De volt aki egy országot utazott így csak egész éjszakát vállalt, természetesen többért...
11. Azért elég felelőtlenek voltak, ha nem védekeztek, vagy ha elszakadt a gumi, utána nem vettek esemény utánit...
Mondjuk elég ritkán beszélek/írok magyarul, másrészt sok más mellett töri szakra is jártam és ott olyan gyorsan kellett jegyzetelni, hogy már csak akkor tudok tepjesen helyesen írni, ha koncentrálok.
De amúgy szerintem amíg érthető a szöveg az ilyen hibák elhanyagólhatóak lennének.
Rendezvényszervező vagyok egyébként, de 2 diplomám van (a törit nem fejeztem be, de a másik kettő amúgy is hasznosabb lenne, ha azon a területen akarnék dolgozni).
Mifelénk negyedóra 50euró
Ez a sztenderd
A dagi milfek itt a parkolóba 30ért már megcsinálják
Egy egész estés buli megfizethetetlen
Legalábbis az ilyen melósnak mint én
Akkor az nem luxusprosti esetleg,vagy már törszvendégnek számítasz
A legnagyobb magyar oldalon 50-60 euro egy óra.
Ezek már lakásos, többnyire ápolt, normális környezetben élő lányok, nők.
Akikkel én szoktam lenni azoknál min 120 egy óra és természetesen az utazásukat is fizetni kell, mint írtam. És többnyire egész európa területére mennek.
Hol élsz te 59%os, hogy ott 50 euro negyed óra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!