Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örülnétek annak, ha egy pasi őszintén elmondaná, hogy nem volt még nővel?
Nem mondanám el egyből, de ha szó esne róla akkor nem hazudnék ebbe. Egyszerűen ledöbbent az, hogy ilyen szar a közgondolkodás, hogy némely témáról nem szabad beszélni. Én elítélem az előítéleteket, szerintem azok az ember előítéletesek akiknek elég alacsony az intelligenciájuk, nekem meg egy intelligens nő kell, mert ők megértőbbek, mint a butábbak. Üresfejű csajra fel se tudnék nézni, az meg fontos, hogy közösen nézzünk fel egymásra.
Egyet nem értek, sokan mondják azt, hogy az emberek nem egyformák és új partnernél is meg kell tanulni, hogy mi jó neki, akkor minek kell a tapasztalatlan emberekre rátenni egy bélyeget ami az átlag emberekre jellemző? Kezdetbe senki se lepedőakrobata ehez úgy gondolom idő kell. Szerintem csak kommunikálni kell mindenféle tabuk nélkül és elmondani a vágyainkat.
Kérdezném tőletek, hogy jobb lett volna nem szimpatikus lánnyal összejönni "tapasztalat szerzés" miatt? Ezzel a tapasztalatosdi dologgal nem tudok egyetérteni, mert ahogy telnek múlnak az idők az ember magától szerzi az élet tapasztalatokat és tisztába van azzal, hogy mi hogy megy. Arra akarok kilyukadni ezzel, hogy nem érzem azt, hogy 16 éves tini szintjén lennék csak azért, mert nem volt szerencsém, nem hinném, hogy kellenek ezekhez exek egy normális önértékelés és önreflexió kell csak hozzá. Arról nem tehetek, hogy nem volt még ebbe szerencsém, arra meg nincs gusztusom, hogy egy nem szimpatikus lánnyal összejöjjek vagy lefeküdjek és a végén én töröm a szívét és miattam lesz sérült.
Talán emellett/helyett (kérdés megfogalmazás) igzalmasabban is ki lehetne puhatolni a nők véleményét.
Én azt javaslom, hogy ne hazudj, és ne mondd el sem. Pl megkérdik, hány nővel voltál, mondd, hogy "Nem szeretném ha előre ítélnél a múltam alapján. Annyit elárulok, hogy 5 alatt, és kérlek váltsunk témát" Ha felháborodik, akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!