Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Markoltátok már meg egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Markoltátok már meg egy férfi tökét?

Figyelt kérdés
Fogtátok már marokra egy haverotok/barátotok tökeit? Mondjuk viccből, nem erősen, csak finoman, játékból? Esetleg a főnökötöknek, hogy tudja, hol a helye? És ki mit szólt hozzá? Kort és nemet is írjatok légyszi!

2017. aug. 26. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja

Vak Bottyán, munkanélküli

57F

2017. aug. 26. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel hetero vagyok, így csak a sajátomat szoktam, illetve nőknek hagyom, ha úgy van... másokét nem szoktam markolászni. A nőkhöz vonzódom.
2017. aug. 26. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszer, régen a zsúfolt villamoson nekiállt egy pasi letapizni. Na az ő micsodáját heréstől megmarkoltam, de úgy, hogy nem sok öröme tellett benne, sőt, nagyon fájt neki. N
2017. aug. 26. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Amúgymeg ez nem vicces. A haját sem húztam meg mert az sem vicces. Tockost már kapott. Az vicces. Ha te a farkát fogdozod akkor nem fogod tudni leplezni azzal hogy az vicces. Mindenki tudni fogja hogy miért teszed....
2017. aug. 26. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
a sajátomat igen,...de p inát már fogtam sokat
2017. aug. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!