Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kizárólag szexpartnert találni, aki nem prostituált? Ha igen, hogyan?
Aki olyan f.buddy. akivel összehaverkodok esetleg, mert mindketten szeretjük a történelmet vagy a paprikáskrumplit, de nem párkapcsolatosdizunk meg ilyenek? Hogy tudom megvizsgálni az embereket, ki vevő az ilyenre? Vagy van módja egyszerűen szabadon szexelő de nem nemibeteg emberek.közé kerülni?
Én nekem a szexualitás akadály. Gondolj bele, mennyi időt tanulhattam, kutathattam, olvashattam volna, ha nem barátnőztem volna, meg önkielégítettem volna eddig.... Egy jót akarok szeretkezni, egy jó intelligenset, aztán mennék valami hasznosabbat csinálni.
18/F
Számos jelzőt láttam már szex mellett, vad szex, őrült szex, anális szex stb. de az intelligens szex még nekem is új! (hmm... hozzád hasonlóan én is intelligens társat keresek magam mellé, de én már ott furcsán néznék rád ahol felmerülne ez a jelzős szerkezet) Arról ne is beszélve hogy egy lapon említed a barátnőd a tanulással, kutatással, olvasással... tehát ő egy program neked, amivel éppen időt fecsérelsz, ahelyett hogy más, számodra fontosabb dolgokra fordítanád :D (ilyen felfogás után már keresném az emberséges kifogást hogy véget vessek az ismerkedésnek) Azt a részt peddig nem is ellemzetem ahol így nyilatkozol: "Meg aids tesztezem" Mintha bevinném a kutyámat féreghajtásra...
Mért hiszed azt hogy amíg így gondolkozol a nőket illetően nem hogy barátnő, de még szexpartnert is fogsz találni? (a nők legjava igenis igényli a tőrödést, az odafigyelést amit egy szexkapcsolat nem elégít ki!)
Lehetséges de ezt se akasztod le minden sarkon.
Javaslok egy állandóra vett prostit. Mint ahogy van saját autószerelőd, orvosod és embered aki hozza neked a cuccot (mobilt, lapit, házikolbászt, porpaprikát stb)
Utolsó előtti, tudom furcsaság az egész, és eléggé érzéketlen szemétség, de hát ez vagyok én, nem tervezek változni, az ''igazit'' úgy sem találom meg (egyhamar). De arra gondoltam, egy intelligensen szexelő nő nagyobb elégedettséget okozhatna nekem :D
Nekem okés az is ha törődnem kell valamennyit, végülis mindennel törődnöd kell kutyával, növénnyel, építkezésssl, hogy jó legyen. Csak jó lenne minél kevésbé monogám kapcsolatot létrehozni. Vagy csak egyet dugni. Sokkal jobb mint szenvedni a végtelenségig egy barátnő miatt. Mondanám, hogy ,,Soha mégegyszer'', de akkor már nem lenne abszolút esélyem újra :'D
Nagyon egyszerűen. Megmondod a csajnak, hogy figyelj, kisanyám, nem érdekel a nyomorod, nem érdekel az életed, nem érdekel a lelked, nem érdekelnek a gondolataid, nem érdekel az egész lényedből semmi, csak a pinád. Csak egy guminőnek, egy szexobjektumnak tartalak, amit előkaphatok a szekrény aljából, ha feláll az hitvány fa52om, de egyébként hagyjál engem békén.
Ha ezek után ágyba megy veled a csaj, akkor már meg is oldódott a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!