Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megbocsát a csaj?
Figyelt kérdés
Jó ideje ismerkedem a lánnyal. Mind a ketten komoly kapcsolatot akarunk. Én még új fiú vagyok a szex terén, neki én már a harmadik pasija vagyok. Ő 24, én 21 vagyok. Kedden megtörtént volna az első együttlétünk, ha nem bénázom el. Remegtem egész testemben, a bráner pedig nem állt fel. Akkor lett picit merev, amikor megfogta. Én azért szájjal és kézzel kielégítettem. Ma is átjön, félek, hogy újra elcseszem, akkor lehet meg is haragszik rám. Egyébként rendes lány, de biztos vannak neki is igényei...2017. aug. 25. 18:56
1/10 anonim válasza:
Ha kielégítetted, akkor annyira nem haragudhat...
Ne legyél feszült! És esetleg igyál kevéske alkoholt.
2/10 Heart of Darkness válasza:
Az ilyen sajnos megesik és ha ezért megharagszik akkor nem rendes lány.
3/10 Spiritrobber válasza:
Nem hiszem, hogy megfog haragudni de ne görcsölj rá és ne tervezd a szexet csak hagyd megtörténni :)
4/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem haragszik. És szerintem is igyál egy picit a szex előtt. Sokkal felszabadultabb leszel
6/10 anonim válasza:
Talán ő is tehetne érted..
azért az milyen, h rögtön dugd be és csak megfogja hozzá...
tessék tisztességesen lesz*pni téged.
7/10 A kérdező kommentje:
Na, megint elszartam a dolgot. Behatolásig állt, de amikor benne voltam a punciba, egyből lankadni kezdett. Én újra csak orálisan tudtam kielégíteni.....
2017. aug. 26. 12:37
8/10 anonim válasza:
Előtte igyál meg 1-2 felest, vagy whiskey-t. Sokkal lazább leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!