Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha az ilyen punci tetszik?
Figyelt kérdés
Voltam egy idősebb nővel és hatalmas pi..ája volt neki. Akkora volt, hogy belefért egy 7 decis üveg is teljesen. Azt mondta, a szülés miatt ilyen neki, mert a gyereke oldalfekvéses volt vagy mi, és azóta ekkora neki. Más is vonzónak tartja az ilyet?2017. aug. 25. 12:46
1/9 anonim válasza:
Igen. Én nagyon szeretem a tág puncikat. A sajátomat is tágitom rendszeresen. 23L
2/9 anonim válasza:
Az miért jó ? Ha egy átlagos farokkal fogsz szexelni az olyan lesz akkor mint egy folyosóra dobott virsli. Semmit nem fogsz érezni.
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy a lovakat szereti.
De tényleg ez miért jó neked?
4/9 anonim válasza:
Szerintem az elsőnek nincs is puncija! Vagy h van, bizonyítsa! :)
5/9 anonim válasza:
ez kamu kérdés.
de ha mégsem, akkor a nyalás a legjobb módszer. az mindent helyretesz. nem számít mekkora. a csikló a lényeg. utána egy cigi, kávé.
7/9 anonim válasza:
Ha jól harap, akkor nincs ellenemre.
8/9 anonim válasza:
Nem tartom vonzónak, de nem is zavar különösebben.
9/9 anonim válasza:
Orbitális kamu. Lehet akármilyen fekvésű a gyerek, a vagina szülés után visszaszűkül az eredeti állapotára. Ha netán eleve tág volt, akkor olyanra.
Egyébként ez baromira nem vonzó. Akkor jó, ha szorít a punci, nem akkor, ha lődörög benne a lőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!