Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges ha az ilyen punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha az ilyen punci tetszik?

Figyelt kérdés
Voltam egy idősebb nővel és hatalmas pi..ája volt neki. Akkora volt, hogy belefért egy 7 decis üveg is teljesen. Azt mondta, a szülés miatt ilyen neki, mert a gyereke oldalfekvéses volt vagy mi, és azóta ekkora neki. Más is vonzónak tartja az ilyet?

2017. aug. 25. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Én nagyon szeretem a tág puncikat. A sajátomat is tágitom rendszeresen. 23L
2017. aug. 25. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Az miért jó ? Ha egy átlagos farokkal fogsz szexelni az olyan lesz akkor mint egy folyosóra dobott virsli. Semmit nem fogsz érezni.
2017. aug. 25. 13:21
 3/9 anonim válasza:
100%

Lehet hogy a lovakat szereti.

De tényleg ez miért jó neked?

2017. aug. 25. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az elsőnek nincs is puncija! Vagy h van, bizonyítsa! :)
2017. aug. 25. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

ez kamu kérdés.

de ha mégsem, akkor a nyalás a legjobb módszer. az mindent helyretesz. nem számít mekkora. a csikló a lényeg. utána egy cigi, kávé.

2017. aug. 25. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A nagyot igen de a tágat nem.
2017. aug. 25. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha jól harap, akkor nincs ellenemre.
2017. aug. 26. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem tartom vonzónak, de nem is zavar különösebben.
2017. aug. 26. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Orbitális kamu. Lehet akármilyen fekvésű a gyerek, a vagina szülés után visszaszűkül az eredeti állapotára. Ha netán eleve tág volt, akkor olyanra.

Egyébként ez baromira nem vonzó. Akkor jó, ha szorít a punci, nem akkor, ha lődörög benne a lőcs.

2017. aug. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!