Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is izgató a 'szex az ellenséggel' gondolata?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 21:45
1/19 anonim válasza:
ha olyanra gondolsz mint pl. Batman és Poison Ivy, ja igen
2/19 anonim válasza:
Női logika:
Akit utálnak azzal szexelnek, akit meg kedvelnek, azal nem.
4/19 anonim válasza:
Volt olyan csaj ismerősöm akit legszívesebben felpofoztam volna, vagy megdugtam volna. Nem tudtam eldönteni melyik adott volna nagyobb élvezetet.
5/19 anonim válasza:
Nem!
Csak olyannal izgató aki új és eddig nem gondoltál rá ilyen tekintetben. Ez persze lehet ellenség is de csak nem komoly vagy nem túl személyi ellentét miatti ellenség, mert az iránt te nem fogsz vágyat érezni szimpátia nélkül!
35F
6/19 anonim válasza:
Lenne néhány csaj akit nem kedvelek, de nagyon megdugnám :) :)
7/19 anonim válasza:
Lenne olyan helyzet,amiben izgatna.
8/19 anonim válasza:
Igen, volt rá példa, előző munkahelyemen, egyik f..szarc kollégámmal, akivel rühelltük egymást. Részben ezért jöttem el. De az a szex őrjítő volt, még sokszor találkoztunk. Szerintem rohadt beteges volt, mert csak martuk egymást, és bunkók voltunk egymással, de valamiért elképesztő volt dugni vele. Nem mondtam el senkinek, tudtam, hogy hülyének néznének. :D
9/19 anonim válasza:
Nekem nem szoktak "ellenségeim" lenni, így nem tudok erről nyilatkozni...
10/19 anonim válasza:
9 na akkora te az ellentétem vagy mert nekem meg szexpartnereim nem szoktak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!