Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van megírva, hogy a pasinak többször kell elmennie, mint a csajnak?
Figyelt kérdés
Van egy partnerem aki már a múltkor is problémázott ezen, hogy többször ment el, mint én és most megint szóba jött és ez eléggé feszélyezi, hogyan értessem meg vele, hogy ez butaság, a nő is élvezheti nagyon és nem gond ha többször megy el, mint a férfi.
Még annyit, hogy BDSM kapcsolat ő a sub.
2017. aug. 23. 21:20
1/3 anonim válasza:
Hát pont azért érzi így, mert sub. Alá van rendelve, ő az eszköz a te kielégülésedhez, és nem fordítva. Ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
#1:
tudja, hogy nekem a sub nem csak egy eszköz a kielégüléshez
én a BDSM más oldalát élvezem, emberszámba veszem a subot és szeretem kényeztetni, sőt igazán azt szeretem, mert azt jelenti, akkor nagyon meg vagyok vele elégedve
2017. aug. 23. 21:39
3/3 anonim válasza:
A nők anatómiailag többször tudnak elmenni, a pasik kevesebbszer. Pl egy átlagos szexnél én 1x a nő 3-5x megy el bár volt már h 10 fölött ment el az én 2-mel szemben.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!