Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak valóban akkora eufória egy feszes, szűk puncit dugni?
Figyelt kérdés
Miért vannak annyira oda érte?2017. aug. 23. 15:18
11/13 anonim válasza:
Azért kérlek mert néhány szerencsétlennek, mint pl én is kicsi és vékony a farka. Ezért, hogy érezzünk is valamit a szűk punci alapfeltétel, de gondolom te sem folytatnál egy kapcsolatot egy kisfarkúval ugye?!
12/13 anonim válasza:
NEEM!
Az a valódi eufória, ha a lány valami csoda folytán engedélyt ad arra, hogy negyedszerre is - SZIGORÚAN egymásutánban számolva - __méllyen__ telibeélvezhesse a "feszes, szűk" puncit.
A "dugás" az még nem minden... =(
13/13 anonim válasza:
Sokkal finomabb érzés. Nagyobb a stimuláció. A legszűkebb és finomabb nőm eddig egy 43 éves volt. A huszonévesek közt és a többi 40 feletti közt sem akadt ilyen szűk csaj. Pedig testesebb volt.
A legtágabb pedig egy 48 éves volt nemrég. Na neki beraktam és alig éreztem valamit. Hiába volt izgató nőies és szexi, a puncija pedig álomszép, de nem tudtam kiélvezni. A szájtechnikája is csak 2,5 volt tizes skálán.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!