Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van aki csak úgy engedi a szájba élvezést, ha gumi van a pasin?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 12:48
12/23 anonim válasza:
Pl. ha nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy a parterednek nincs nemi betegsége, ami orális szexnél is simán átjöhet, akkor ez hasznos lehet, nem csak a sperma íze miatt.
Amúgy vannak ízesített óvszerek, de ezt a nőknek írom.
A pasiknak meg hát valóban messze nem nyújt akkora élvezetet gumival az orális szex, mint anélkül.
Ez van, ezt kell szeretni.
13/23 anonim válasza:
Pfuj. Dehogy. Annak semmi értelme. Kiveszik belőle a lényeg. ;)
14/23 anonim válasza:
Ennek tényleg semmi értelme, én engedem a páromnak hogy a számba élvezzen, az óvszernek roszabb az íze.
15/23 anonim válasza:
Nem.
A szájba az szájba nem gumiba.
Ha félünk a nemi betegségtől akkor pedig nem megy szájba.
16/23 anonim válasza:
én csak akkor szoktam gumiban szopni hogyha előtte popsiba raktak akkor azt nem szívesen nyalogatnám xd
17/23 anonim válasza:
Az ondó ízét elviselhetővé teszi, ha előtte több napon keresztül sok ananászlevet iszol.
Már gondolkodom is rajta hogy ültetni kellene valahová! :-)
18/23 anonim válasza:
Nő vagyok, de én sem értem, mi értelme lenne így az egésznek egyáltalán... A szájba élvezést azért nevezik így, meg az a lényege, hogy a nő szájába megy a dolog.
19/23 anonim válasza:
Rossz ize van az ovszernek sosem ertettem miert kellene ugy oralozni a pasin hogy rajta van a gumi
20/23 anonim válasza:
egyetlenegyszer kivàncsiságból kipróbáltam. Mondtam, hagyjuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!