Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden no szokott masztizni?
Figyelt kérdés
Akarmelyik lany ismerosom megkerdeztem mindeggyik tagadja... itt meg olvasom a sok gyks lanyt mind masztizik hat omm??..2017. aug. 23. 00:14
1/10 anonim válasza:
Hát tagadják is, azt közben meg minden este rendetlenkednek :D.
2/10 anonim válasza:
Masztizni nem, de hapcizni igen!
3/10 anonim válasza:
Nem minden nő, ahogy nem is minden férfi!
4/10 anonim válasza:
Végignézném ahogyan egy Nő masztizik!!
26F
5/10 anonim válasza:
A szomszéd nénit meg kellene kérdezni hogy 89 évesen hogy is van ez.
6/10 anonim válasza:
a legtobb no tenyleg NEM masztizik, mit olyan nehez elhinni ezen? ha meg nem tunt volna fel, a szexualis igenyeink teljesen masak, nekunk legtobbszor (igen, vannak kivetelek) erzelmek is kellenek a szexhez, szerinted magunk irank mit erzunk? max egyszer-ketszer kiprobaljak a nok, de rajonnek, Hogy a sajat kezuktol nem ereznek semmit. aki meg azt mondja, hogy tagadjuk: anonim oldalon minek tagadni?! itt se hiszem el, hogy minden notol azt olvasod, hogy o masztizik, sokan irjak, hogy nem.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, de ez nem is nagyon olyan téma amiről sokan szívesen és lazán beszélnek.
Ha ez segít valamit, csajos bulit tartottunk 7-en, (valami ivós játékot játszottunk) és naggggyon meglepődtünk amikor csak az egyik csajról derült ki, hogy ő nem szokott.
8/10 anonim válasza:
Szinte mindenki. En is szoktam sokat. L
9/10 anonim válasza:
Én nem szoktam. Amióta lett párkapcsolatom valahogy már nem nagyon tartok rá igényt. Meg valahogy elötte se foglalkoztatott annyira.
18/L
10/10 anonim válasza:
Én is szoktam. Ami azt illeti elég rendszeresen. Ezen nincs mit szégyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!