Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után jelentkezhet elváltozás?
Figyelt kérdés
Kérlek ne oktassatok ki tudatlanságom miatt! 18 éves lány vagyok, és párom kérésére kipróbáltuk az anált. Én is benne voltam, de kértem, hogy lassan csinálja, de volt egy hírtelen mozdulata, ami nagyon fájt. Később abba is hagytuk.
Este eléggé fájt a fenekem ezért megnéztem.a tükörben, hogy ninvs e valami baj és akkor vettem észre egy piros csíkor a fenekemen.
A gerinc legalján van, már a fenekemnél a két parpofa között a végbélnyílás fölött. Nem több talán 5 centinél. Nem fájm meg semmi. Mintha tapintásilag ott sem lenne.
Van köze hozzá, vagy valami másról van szó???
Ha más, mi lehet ez?
2017. aug. 21. 23:03
1/5 anonim válasza:
Lehet egy kis bevérzés, ha nem múlik el 2-3 napon belül, akkor menj el orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Én is csak kis hajszálérre szavaznék. Pár napon belul el kéne mulnia. De a fájdalmat már hamarabb fogod érezni, hogy enyhul.
3/5 anonim válasza:
Az anális szex okozhat végbélsipolyt, berepedéseket, bélszakadást, külső-belső aranyeret, belső vérzést. Gondolkozz el rajta, hogy ér ez neked annyit, ha már a párodnak ezekszerint ér???
4/5 anonim válasza:
Másnak is van olyan, nem az análszextől van, és nincs köze ahhoz a pillanatnyi fájdalomhoz. Ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
Ezért kell használni síkosítót. Ha durván, erőszakosan csináljátok a hüvelyi szexnek is vannak hasonló veszélyei. Ami neked van, az csak horzsolás lehet. Valami durva tárgy felsérthette. Csak bőrsérülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!