Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány lefekszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány lefekszik egy fiúval sokszor, akkor szerelmes lesz egy idő után a srácba?

Figyelt kérdés

A barátnőm 7 fiúval feküdt le két év alatt, volt akivel 2-3-szor is. Seggbe csinálta egy kivétellel.

Ez jó vagy rossz? Mivel így már kiélte magát, ezért jó. De ezek után tudok neki újat nyújtani? Lehetek neki meghatározó ilyen témában? Szerelmesek vagyunk és velem ment el elősször. Én 18 vagyok, a lány 17.

2017. aug. 21. 10:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az utolsónak : szolíd intelligens lány, tudod, a sztereotípia gyakran cserben hagy... Hátulról tág de legalább azzal sem kell vacakolnunk. Azért prosti kategória, mert szereti élvezni a szexet? Szóval egy lány évente max egy sráccal szexelhet? Szerintem a nőknek ugyanannyi joga van élvezni mint a férfiaknak. Ráadásul előrröl én voltam neki a második aki csinálta (konkrétan előttem egyszer járt ott valaki erőszakosan)... Én mentem el elősször oda. Kívánta a szexet de nem akarta akárkinek odaadni a szüzességét. A prosti pénzért van emberekkel. Ő ilyet sosem tett.
2017. aug. 21. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez micsoda egy kamu. Seggbe engedte, de punciba nem? Ne röhögtess, aztán az a duma hogy hátul tág, látszik, hogy életedben nem voltál nővel szerinted, ha párszor seggbe húzzák akkor hátul tág lesz? Ez nem olyan mint a bejáratos cipő, hogy hordva majd kitágul..bakker ennyi sületlenséget, baromira unatkozol nem baj mindjárt suli
2017. aug. 21. 12:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Hoppa, most ugy latom hogy a lany a kerdezo maga.

Szoval ne aggodj: mi ferfiak szeretjuk ha egy lany szereti a szexet. S ahogy az elso irta: szajbaelvezessel hogy allsz?

2017. aug. 21. 12:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem lány a kérdező, és előtte nekem öt lány volt 😂 És én fiúként is használok smileyt (mielőtt emiatt gyanakodnátok)
2017. aug. 21. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Na persze.
2017. aug. 21. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Volt szexpartnerem

Rengetegszer szexeltünk.

Nem lettem szerelmes.

23 N

2017. aug. 21. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Már nem azért de honnan veszitek, hogy ez a "lány" élvezi a szexet? A kérdezővel ment el először, és eddig még csak "seggbe csinálta". Szerintem egy 15 éves kislány nem élvezi a seggbeszexet, de javítsatok ki, ha tévedek.
2017. aug. 21. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Belevaló kis csaj lehet. Becsüld meg!
2017. aug. 24. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi is sokat szexeltünk aztán úgy meguntam hogy el is váltunk
2018. jún. 6. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!