Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat. Merevedesi problema, es nem ertem a "kirohanasat" se?
Figyelt kérdés
A partneremmel mar jo idelye apoljuk ezt a kapcsolatot. Viszont a multkor adodott egy kis gond a merevedessel es a magyarazataval se tudtam mit kezdeni.
Azt mondta az a gond hogy minden alkalommal probal jobb es jobb lenni es erre nagyon rafeszul.
Hiaba mondtam hogy nekem igy tokeletes, csak kerdezgetett, hogy mert O? Massal is szexelhetnek, mert pont O? (Nem ertettem mirol beszel) majd folytatta : most en vagyok itt, lehet tegnap vagy tegnap elott mas volt.. Majd amikor megkerdeztem hogyha ezt gondolod, akkor mert vagy itt? Azt mondta, hogy legyek mint O?!
Ez mennyire normalis??
1 eve tart ez koztunk.
2017. aug. 20. 19:43
1/1 Ramone válasza:
És egy év alatt nem sikerült közösen összeszedni a betűkre az ékezeteket..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!