Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljek újra az exemmel?! 🤔😱
Figyelt kérdés
Sziasztok! 🤗 Megpróbálom röviden leírni a sztorit. A lényege az az, hogy együtt voltunk, a szenvedő az inkább én vagyok. Szexkapcsolat volt a szakítás után, na de ott sem volt teljesen szexkapcshoz igazodó rend, tehát nem úgy viselkedtünk egymással, sőt..ez hozhatta ki az utolsó reményeket tőlem ami szar volt. Ez júni közepén fejeződött be. Most újra felvetődött ez az ötlet az ex páromtól. Belemenjek? Én is nagyon kívánom őt és inkább egy megbízható ex mint egy megbízhatatlan idegen?!? 😒 Szerintem félre tudnám tenni ezt az egész dolgot, de kérdés hogy meddig vagy hogy ez így tökéletesen menne. Volt már valaki így? Trágár és provokáló kommentelők kiméljenek! Köszi! 😋#szex #férfi #szexualitás #ex #kapcsolat #párkapcsolat #ismerős #szexkapcsolat #szenvedély #intimitás
2017. aug. 19. 15:08
11/22 anonim válasza:
9# magadnak hazudhatod ezt, de itt mindenki tudja, hogy ez nem igy van, kulonben fel se tetted volna ezt a kerdest. miert kene barki engedelye ahhoz, hogy szexelj valakivel?! nezz magadba....
12/22 anonim válasza:
az egesz leirasodon erzodik a bizonytalansag, csak olvasd vissza, es te is erezni fogod, hogy mekkora onamitas azt bizonygatni, hogy neked csak szex kell tole.
"a szenvedo az inkabb en vagyok", "ez hozhatta ki az utolso remenyeket tolem ami szar volt", "SZERINTEM felre tudnam tenni ezt az egesz dolgot, DE KERDES HOGY MEDDIG, ES HOGY EZ IGY TOKELETESEN MENNE-E"...... ha mas irna ezeket, te is levagnad, hogy fulig szerelmes, igaz?
13/22 A kérdező kommentje:
😂😂😂 És mint írtam, provokálók kerüljenek
2017. aug. 19. 16:42
14/22 anonim válasza:
nem provokalni, hanem segiteni akarok, ha nem tunt volna fel. feltettel egy kerdest, szerintem a leheto legesszerubb dolgokat irtam ra, a leheto legjobb szandekkal, mondjuk mert tudom, milyen sz r a szerelmi csalodas... de akkor altasd csak magad, hogy te el tudsz vonatkoztatni, meg apad f sza. ha neked erzelmek nelkuli szex kene, azt barmikor kaphatnal, ez meg, hogy "jobb egy megbizhato exszel", a legatlatszobb kamu szoveg... az jo, ha elobb erzelmek kellenek neked, h lefekudj valakivel, de dragam, o ki fogja adni az utadat, amint megint rad un, most epp nincs jobb lehetosege, de szexelni folyamatosan akar, ennyi. INGYENLYUK vagy, fogd fel. adj idot magadnak, hogy beleszeress masba, aztan dugj azzal, es kesz, mert leri rolad, hogy neked nem szexkapcsolat kell. es bocs, ha nyersen, meg bunkon fogalmaztam, de finoman szolva felb sz, amikor valaki velemenyt ker, aztan csak azert, mert nem tetszik neki, amit mondok, nekem esik, hogy "provokalom"... eddig segiteni akartam, hogy ne csalodj, de akkor csinalj, amit akarsz, ugyis belemesz, csak aztan akkor legyen benned annyi, hogy miutan kidob, mint a szennyest, nem jossz sirni gyk-ra, hogy miert csak szexet akarnak toled.....
15/22 anonim válasza:
Ennyi erővel, szakításkor megbeszélhettétek volna, hogy a szexkapcsolat megmarad...
16/22 A kérdező kommentje:
Jó. Úgy látom az utolsó se érti. "Ez júni közepén fejeződött be" hogy értsd - maga a szexkapcsolat. Tehát..azóta mi nem járunk össze.
És de igen, el tudok vonatkoztatni, mert az utóbbi 1-3 alkalommál úgy viselkedtem vele mint egy szexkapcsolatban csak ő nem..
2017. aug. 20. 08:02
17/22 anonim válasza:
hát akkor csináld, mire vársz, biztatásra, vagy minek írtad ki ezt a kérdést, ha már úgyis eldöntötted, hogy belemész?
18/22 anonim válasza:
Az exszel mindig jó a szex ha nem haragban váltatok el. Hagyd a fenébe inkább feküdj le velem! Nem lesz érzelmi problémád! :)
19/22 anonim válasza:
18# omg annyira szanalmas, amikor valaki olyan bena, hogy sehogyse tud lyukat szerezni maganak, es gyk-n kuldi mindenkinek ugyanazokat a priviket, meg kerdeseknel is dugasra invitalja oket... nagyon gaz, van, hogy ugyanaz az ember tobbszor egymas utan elkuldi privatban a "gyonyoruen megfogalmazott", szexre hivo szoveget, amitol meg egy 40 eves kiehezett szuz no se csabulna el, es nem fogja fel, hogy nem fogok visszairni xdd
20/22 A kérdező kommentje:
Nekem is szoktak írni utolsó :D nem írok vissza
2017. aug. 21. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!