Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mit tesztek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tesztek, ha észreveszitek, hogy valaki próbál a szoknyátok alá belátni?

Figyelt kérdés
Tömegközlekedési eszközön, étteremben, utcán padon ülve, bevásárló központban stb.

2017. aug. 19. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Tíz válaszból szépen megmutatkozott, mennyire különbözőképpen reagálják le ugyanazt különböző nők. Az első reakcióját azért meglehetősen túlzónak, hisztériásnak érzem. Nem vagy te egy kicsit para(noiás)? Ez azért nem az a hihetetlen szexuális zaklatás, ha valaki megbámulja a bugyidat párszor, ha meg lehet (most nem arról beszèlek, hogy direkt négykézláb ereszkedik eléd). „Jaj biztonsági őr úr, kérem, az az alak előre megfontolt szándékkal bugyinézést valósít meg!” El nem tudom képzelni mit csinálsz, ha hozzád dörgöli valaki a farkát, vagy tényleg meg akar erőszakolni, mert ezt már aligha lehet fokozni.

Egyébként meg annak filozófiája tényleg érdekes, hogy miért olyan izgató egy kivillanó bugyi, miközben a strandon pont ezt látod mindenféle erőfeszítés nélkül.

2017. szept. 2. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem azt mondtam hogy ha egyszer benéz a szoknyám alá, biztonsági őrt hívok. De mivel nem hordok olyan szoknyákat ami alá normális emberi interakció közben be lehet látni, ha valaki mégis belát, az feltételezi hogy befotózott alám, felhúzta a szoknyámat, vagy valami ilyesmi, ami igenis zaklatás ha nem engedtem meg. Ezért ha az illető nem hagyja (!!) hogy kilépjek a szituációból, mint ahogy azt első megoldásként írtam, mert például lefog vagy követ, akkor igenis segítséget kérek, mert nem tudom mi lesz a következő lépés. Inkább nézzen hülyének egy biztonsági őr, mint hogy valami komolyabb történjen.
2017. szept. 5. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Tetszene,helyezkednék :) 36N
2017. nov. 28. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!