Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a 18 cm valóban olyan nagy lenne? (a kérdés nem "jó-e a méret és barátairól szól)
Már hogy lenne a 18 átlagos? Magyar átlag elvileg valami 13-14 cm, ahhoz képest, mindenki, akit ismerek, 17+ (elég gyanús, nem?:D). De ha nem a haveri társaságokban való dicsekedéseket vesszük alapul, hanem a rendes statisztikát, akkor a 18 az nagy. Persze az sem mindegy, honnan van mérve, mert azt hiszem, nincs erre egy standard, hogy honnan kéne.
Hüvelyfüggő, hogy mekkora fér be, és nőfüggő, hogy mennyire zavarja, ha már a méhben van a pénisz.
Előző barátomnak 17 cm volt, ami nekem kicsi volt, (gyanús, hogy hazudott rá pár centit, mert amúgy nem hiszem el, hogy 17 cm nem elég), vannak pózok, ahogy már az előzőek is írták, hogy kicsúszik. Nagyobb pénisszel ilyen probléma nincs, nyugodtan lehet úgy pózt váltogatni, hogy bent marad. Viszont vannak olyan pózok, amik egy nagy méretekkel rendelkező pasival nem jók már, pl. lovagló már fájni tud.
Nekem eddig egy barátom volt,így nem tudom milyen más méretekkel. Neki 18 volt/van csak már nem vagyunk egyutt ezert múlt időt használok.:D
Ő állította, hogy 18, én nem méregettem neki. De nekem ez pont az ideális méret volt. Nem nagyon tudom elképzelni milyen lehet kisebbel. De nekem tényleg tökéletes volt. Nagyobbat sem nagyon tudok elképzelni. Szerintem ez a hossz a legjobb. És én elég sok idő és gyakorlás után tudtam melytorkozni is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!