Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégiumban lakó középiskolás fiúk, lányok hogyan oldják meg a maszturbációt?
Figyelt kérdés
Pl zuhanyzóban, WC-n, csendben a paplan alatt, az éj leple alatt, hétvégi, ünnepi bentmaradás alkalmával, vagy egyszerűen kivárják a hétvégi hazautazást? Mi a véleményetek erről?2017. aug. 18. 21:57
11/18 anonim válasza:
Én a zuhanyzóban vertem, néha meg közösen a szobatársakkal.
12/18 A kérdező kommentje:
azta, amolyan "te kivered nekem, én kiverem neked, de buzulás az nuku"? https://www.youtube.com/watch?v=8vICm9XAOOE :D
2017. okt. 6. 20:30
15/18 A kérdező kommentje:
Értem, és aki hozzászokik ahoz, hogy a WC-n maszturbál, az egy idő után nem jön izgalomba már a WC-től mintegy magától is egyfajta feltételes reflex kialakulása okán???
2017. okt. 9. 15:18
16/18 anonim válasza:
hát ilyet még nem hallottam :)
azért nem a WC a lényeg a dologban, na meg nyilván nem %-ban ott csinálja vki :DDD
17/18 anonim válasza:
Én mingyárt az elején ösze jötem egy csajjal szinte bombázó ott
Mikor ösze jöttünk kiderül h ő is attól tartott hó majd miként oldja meg a szexet vagy masztit a koleszban
Mi után öszejótünk mindig szexeltünk a szobatársa jó fej voltt és mindig kettesben hagyott minket adig még elszórakosztunk egymással
18/18 anonim válasza:
Wcben mert a zuhanyzo kozos szintenkent bar lattam mar h valaki ott oldja meg
Vagy hazamegyek es ott csinalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!