Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokra is rájön a vágy, hogy rejszoljon egyet egy erotikus álom után, amelyben valamelyik női ismerőse szerepelt vagy inkább csak szép emlékként gondoltok vissza rá?
Figyelt kérdés
Velem előfordult már, hogy egy-egy ilyen álom világosított fel, hogy milyen jó nő is valójában és onnastól, ha egymás közelében voltunk, komolyan rá voltam izgulva, pedig előtte totál közömbös volt nekem.2017. aug. 18. 21:39
1/3 anonim válasza:
Általában ki is verem ilyenkor.
Ha olyan nő szerepelt benne, aki amúgy is bejött valaha akkor "rá gondolok" vagy az ő képeit használom (vagy valami rá hasonlót, ahol mást is mutatnak). Ha olyan szerepelt akinek neeeeem kellene akkor is kiverem, csak másra.
3/3 anonim válasza:
Én általában szomorú leszek az ilyesmitől, mert csak egy álom volt, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!