Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők miért vannak ennyire elszállva maguktól?
#12 a férfi vékonyan férfi? Hol? A barbiházban? Ne nevetess!!!
Neked is csak 40 kiló jutott?
16-os válaszoló teljesen igazad van. Undorító az amit némelyik pasi csinál.
Én is kaptam egy üzenetet ma semmi köszönés meg semmi és mar egyből azzal kezdi hogy vallalsz szexet? És ezt mind úgy hogy ne is ismer és ez nem az első, gondolom nem is az utolsó. És meg hogy a magyar nok a nem normálisak.
A mostani nők inkább sikeres és gazdag nőnek akarnak öltözni, élni és utazgatni. Nem felel meg nekik ami van és csak többet akarnak de ezért bármit megadnának és megtennének. Nem tennék szét a lábukat egy egyszerű melósnak akinek csak minimál bére van és csak annak aki egy táskányi pénzzel sétál naponta.
Ugyan ez igaz aki felköltözik vidékről a fővárosba és egy irodaházban dolgozik de a neki megfelelő álom pasi 180+ cm, vékony alkat és sportos de legyen főiskola vagy egyetemi végzetsége. Neki még ez sem megfelelő mert fontos hogy legyen pénz,autó és ház. Menjenek minden nap étterembe, szorakozni és hétvégén nyaralóba vagy külföldre mert csak ott lehet magát kipiheni magát és a teraszon napozni.
Megértem a kérdető
Nem azokkal kéne beszélgetni akiknek valami filteres szelfi a profilképe. Meg úgy általában sem facebookon kéne elkezdeni mert ha ott valami random ember elkezd udvarolgatni meg képeket kéregetni az csak arra jó hogy például random nyelveken írjak neki hülyeségeket vagy ne írjak vissza. Instagram meg hasonló hülyeségek meg csak idiótákkal vannak tele. Ajánlom például ismerkedésre a valóságot vagy esetleg MMORPGket ha online akarsz mindenképp ismerkedni. A facebook nem fogja szelfizős p--csa képében felajánlani neked az igazit.
Ha angolul vagy más nyelveken beszélsz velük valószínűleg azokat az árnyalatnyi különbségeket nem veszed észre amik a magyarban nyilvánvalóak. Meg ugyebár egy egzotikus fogás vagy a külföldiek egy részének mert eléggé soknak bejönnek a más országból jött személyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!