Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez lehetséges?
A legjobb barátom egy csaj és ő mesélte, hogy mikor a barátja beteszi neki akkor simán ki tudja tapogatni a hasfalán kívülről a szerszámot (elég nagy mérete van).
Ez lehetséges egyáltalán?
Volt már ilyen valamelyikőtökkel?
F
Én is jártam így, nagyon vékony filigrán lánnyal, és igen, láttam ahogy a hasfalán belülről mozog a farkam.
Fogtam, rányomtam a kezét, hogy érezze, nekem meg erősebb volt odabent a makkom dörzsölése, óriási élmény.
A másik ugyanezzel a lánnyal, benyúlt a popsijábaa magának két újjal, és bent V betűbe két ujja között csuszkált a puncijába a farkam, na ez bruál jó.
Tényleg előfordul, de szerintem csak átlag feletti méretnél és vékony lánynál :)
22L
8-as
Lehet hogy a világon a legnygobb 32 cm .... na de nem a GYIK-on. Hogy lehetsz ilyen tájékozatlan. Itt simán létezik sokkal nagyobb is és ez nem hazugság.
Nem ritha hogy a 40 cm-est tövig beverik az amálba, a száján kijön és saját magát lövi szembe az ürge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!