Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcra tényleg meg lehet mondani milyen a puncija?
Figyelt kérdés
Haverom szerintem egy lányról már arca alapján meg lehet mondani, hogy milyen a puncija. Neten van több kép is ilyen " punci tipusok " címmel, és szerintem arcra már simán be lehet lőni, hogy adott csajnak milyen lehet. Ebben valóban van igazság, vagy csak ez is a megszokott legenda kategória?2017. aug. 17. 04:15
1/13 anonim válasza:
van alapja, nekemis van egy nagyjábóli elképzelésem tapasztalatra alapozva, be szokott jönni
2/13 anonim válasza:
Minden mindennel összefügg, szóval biztos. Mondjuk én annak örülnék ha az arca alaapján könnyen kiszúrhatnám hogy punci helyett farka van-e.
4/13 anonim válasza:
Hát én még ilyenről nem hallottam
6/13 anonim válasza:
Max. Ha nőgyógyász vagy, neki csak pinák mennek egész nap az utcán... amúgy nem.
7/13 anonim válasza:
Akinek salátapuncija van,annak milyen az arca? Miből ismerhető fel? Engem ez érdekelne,küldhetnétek pár illusztrációt az eredményesebb vadászathoz. :-)
9/13 anonim válasza:
2# azt konnyen ki lehet szurni, azt ne mondd, hogy te bedolsz az ilyen Adykaa-fele total ferfias "noknek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!