Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után sem tudtam még soha elélvezni a barátommal. Miért?
Sziasztok!
Valójában a lényeg a kérdésben van, de azért hozzátennék pár dolgot. Soha nem mentem el petting során sem, sem a nyelvétől, sem a kezétől nem tudok. Első sorban így szeretném elérni, már ha valaha is sikerülhet nekem vele, szóval ebben kérnék tanácsot. (Szex közben sem mentem el soha, bár gondolom ezek után ez egyértelmű)
Egyedül könnyen elérem a kezemmel (nem hüvelyit). Mással még nem voltam.
Mi lehet a baj? Mit tehetnénk? 19L
Néztem már hasonló kérdéseket, olyan válaszokat, hogy cserélj partnert és hasonlóakat nagyon szépen kérlek ne írjatok, én vele és csak vele szeretném. És egyelőre nekem nem az a fontos, hogy szex közben, hanem hogy egyáltalán el tudjak vele menni.. Van erre mód szerintetek? Örökké hálás lennék egy hasznos tanácsért, sokszor már majdnem sírok a kétségbeeséstől.
Üdvözli Önt a Windows Szex Hibaelhárító!
Kérjük, a hibaelhárító elindítása előtt ellenőrizze, hogy van-e jelen pillanatban futó szexuális tevékenységük. Amennyiben igen, állítsa le ezeket a feladatokat. Ezt követően ellenőrizze a következőket:
1) Ön maszturbációval el tud élvezni?
2) Ön tud beszélni legalább egy olyan nyelven, amelyet a párja is megért?
A hibaelhárító folytatásához kérjük adja meg a következő adatokat:
- Az első kérdésre adott logikai (IGEN/NEM) válasza.
- A második kérdésre adott logikai (IGEN/NEM) válasza.
A fiúd tudja, hogy neked nincs orgazmusod? Ha igen, biztos, hogy őt is zavarja. Segíts neki! Tudtok beszélni ezekről a dolgokról? Ezt is tanulni kell, és megéri, mert nagyon erotizáló. Mutasd meg neki, hogyan jó neked, maszturbáljatok együtt. Az is jó játék! Amikor símogat, vagy kinyal, ne akarjon túl gyorsan eredményt elérni, haladjon lassan. Ne támadjon, hanem csak izgasson, ne essen neki a csiklódnak, hanem járja körül az ujjával, vagy a nyelvével. Azzal tudsz neki, és ezzel magadnak a legjobban segíteni, ha mindig szólsz, amikor jót érzel. Egy férfit roppantul stimulál, ha tudja, hogy élvezetet szerez a szeretett nőnek. És légy türelmes, ezt is tanulni kell. A fiúd pedig legyen kitartó, mert amikor megvan a jó hely, mozdulat és sebesség, akkor nem szabad változtatni, hanem pár percig kitartóan folytatni kell, ugyanúgy.
Ne keseredj el, egyre jobb lesz, és amikor végre eléred az orgazmust, attól fogva könnyen fog menni máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!