Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön Kodak Black?
Nem olvastam el az eddigi veszekedéseket, csak az első párat, de az is bőven elég volt. Nem kötekedésből írom, de te nyilván nem fogadod el a veled ellentétes véleményeket. :(
Oké, hogy 20 éves a srác és "felépítette" magát a te értékrended szerint, de majd ha több leszel, mint 17 akkor rájössz, hogy nem ettől leszel nagyfiú, ha hasonlítani akarsz rá. Plusz a srác fekete, szóval gyanítom neked ehhez elég sokat kéne még napoznod.
Ha az az értékrend, hogy sok pénz-nő-kitágult fenék 20 éves kor alatt, akkor nem tudom, hogy ott mi csodálnivaló van.
És itt most olvasd vissza az első bekezdésem. Ez csak az én véleményem. És ezzel válaszoltam is a kérdésre, nyugodtan bele lehet kötni, ha attól jobbnak érzed magad.
Ettől még másnak bejöhet ez a stílus, de az nem a 18+as kategória, mint ahova a kérdést írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!