Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, ti járnátok 18 éves sráccal? 18 év körüli fiúk, ti járnátok olyan nővel, aki tőletek jó 6-8 évvel idősebb?
Figyelt kérdés
Pont egy ilyen helyzetben vagyok (27N), kezdek beleszeretni egy 18 éves srácba, akit kb. 3 hónappal ezelőtt ismertem meg. Tudom és látom, hogy ő is nagyon kedvel engem, jobban, mint csak szimpla barátot. De valahogy nem jutunk előbbre, szerintem a korkülönbség miatt. Volt már valakinek ilyen kapcsolata? Hosszútávon is működőképes lehet? Tapasztalatok?2017. aug. 15. 19:07
11/28 anonim 

válasza:

Én is voltam ilyen helyzetbe csak én 23 vagyok a srác meg 16. Mikor megtudtam hány éves sokkot kaptam. Erős szőrzet,érett férfias testalkat,mély hang..még most is beleborzongok ha a srácra gondolok. Sajnos az élet elsodorta mellőlem de én belementem volna a kapcsolatba azis biztos. Mit veszítek? Semmit.
12/28 A kérdező kommentje:
19.51 nálam ugyanez.
Max az erős szőrzet nem stimmel, de a férfias alkat, mély hang, és a sokk a részemről mindenképpen :(
2017. aug. 15. 20:10
13/28 anonim 

válasza:

párszor megdug és ennyi, hosszú távra nem igen tervezhetsz vele az tuti. Dehát te azt akarod hogy megdugjon nem igaz ?
amugy meg miért nem 16 évessel dugsz ?
14/28 A kérdező kommentje:
Nem kedves utolsó, ahogy fentebb is írtam, nem azt akarom. Nem feküdnék le vele kapcsolat nélkül, bármennyire is vonzódom hozzá.
2017. aug. 15. 20:15
15/28 anonim 

válasza:

11-es
úristen, ássd már el magad...23 évesen 16 éves gyerekkel ?
mély hang, test, szőrzet...pfff
te igen hülye p.c.a lehetsz
16/28 anonim 

válasza:

szerintem vágj bele , tojd le mások véleményét 18 felett vagytok mind 2-en, ti dolgotok. Igenis vannak érettebb gondolkodású fiatalok, és fordítva.
17/28 anonim 

válasza:

de ezt közöld vele azért , ne érje meglepetésként pl ha babát akarsz már stb.
18/28 anonim válasza:
Ez vmi vicc kérdés?
Nekem pont 18 évesen 38 éves baráétnőm volt,de voltam élettársa 22 évesen egy 35 éves nőnek is,és persze több huszonéves.
Mindig idősebb nőim voltak,ez nem korfüggő.
19/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem akarok még babát :)
2017. aug. 15. 20:21
20/28 anonim 

válasza:

18 éves gyerekről beszélünk emberek ? hol van az eszetek ?
18 éves még nem is élt...máris baba ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!