Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikropénisz vagy óriáscsikló?
Figyelt kérdés
Ha választani kéne akkor melyikkel lennétek inkább megáldva?2017. aug. 15. 17:09
1/8 anonim válasza:
Mikro penisz, mivel amúgy is meleg vagyok, így nekem mind1 😁 20/F/P
2/8 A kérdező kommentje:
Na az jó
De amúgy olyan 3-4centis lenne mind a kettő.
Úgyis jó?
2017. aug. 15. 17:18
3/8 anonim válasza:
Csak 1 penisz kell, de jo a 4 centi 😀😂😂
4/8 anonim válasza:
Ezzel a címmel filmet kéne csinálni.
Mikropénisz vs. Óriáscsikló.
De ha választhatnék, akkor óriáscsikló. Abból legalább nem jönne ondó, ha elélvezek.
5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg mint az a C kategóriás sz@ar film a Megacápa és az óriáskrokodil
Egyik rosszabb mint a másik.hogy nézne már ki egy 4centis pecek,főleg ha még sikerül is felizgatni.
Úgy állna mint az ifaszelep.nagyjából úgyis nézne ki
2017. aug. 15. 18:40
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszene a nagy csikló, legalább nem kéne keresgélni, hogy hol bujkál.
7/8 anonim válasza:
Kösz, most így elképzeltem, hogy két ilyen ember találkozik. Nem tudom, ez a pasinak lehet cikibb ilyenkor, hogy kisebb van neki, mint a nőnek; vagy a csajnak, hogy az övé nagyobb, mint a pasijának. :D
8/8 anonim válasza:
Meg kell hagyni, ez egy jó ZS kategóriás filmcím is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!