Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Hogy lehet kiszabadulni az erényövből?
Mért akarod átverni?
Milyen férfi vagy, hogy átvered a barátnődet aki megtisztel vele hogy oda figyel a farkadra?
Üzenem a barátnődnek, hogy vegyen neked valami komolyabb erényövet.
lockpicking készlettel egy 20 perc gyakorlás után kinyitod a lakatot, az egy egyszerű fajta lakat
de én inkább azt ajánlom h járj a barátnőd kedvében kényeztesd sokat és kérdezd meg h nem akarja-e pár nappal előbb levenni, persze cserébe kérhet ezt-azt
de a legjobban akkor jársz ha megmutatod ezt a kérdést neki, és meglátja h milyen gyenge csaló vesztes vagy. én a helyében egészen biztosan büntetésből rajtad hagynám még 1 hétig, amiért át akartad verni. és utána meg vennék egy igazi, acél erényövet, amit már nem lehet csak úgy leszedni, és azt kéne hordanod non-stop.
jobban tennéd ha örülnél h ilyen bevállalós barátnőd van és felajánlanád h mostantól ő dönthet az orgazmusaidról, h mikor enged ki, mivel neked nincs önuralmad.
Jogos az előttem szóló.
Gyenge az akaratod. Neked találták ki az erényövet.
Fogadd el hogy ilyen nagyszerű barátnőd van. Sok férfi ilyenre vágyik.
Sok férfi nem tudja kezelni a farkát és egy Nőre van szüksége aki ezt megteszi helyette.
Ha ennyire ki vagy akkor könyörögj neki és beszéld meg vele hogy legközelebb 1 nappal többet ki fogsz bírni.
Talán így megúszod a büntit :)
Megpróbálhatsz a prosztatád izgatásával is maszturbálni. Vagy valami rezgő kütyüt (villanyborotva, elektromos fogkefe, stb.) szorítasz az erényövhöz.
De a legjobb lenne, ha állnád a fogadást és inkább az ő örömére koncentrálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!