Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szeretem miert vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretem miert vagyok kepes megcsalni?

Figyelt kérdés
Lehet elsore fura a kerdes. Szoval nem ertem hogy lehet ez, en tenyleg szeretem a baratom, orokke vele akarok lenni, belebolondulnek ha szet mennenk. De megis kepes vagyok felre lepni, raadasul utana semmi lelkifurdalas, es megcsak eszembe se jut a dolog. Pedig egy eleg lelkiismeretes ember vagyok, ha valakit akit szeretek megbantok, vagy flegma vagyok vele, utana nagyon bant a dolog hosszu ideig.

2017. aug. 14. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
hmmm, talán mert egy r1banc vagy, elég nagy ha ez megnyugtat, nem aprózod el!
2017. aug. 14. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Éretlen ribizli vagy azért van ez.
2017. aug. 14. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Gyere dugjunk :)
2017. aug. 14. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Szex?

(Én csak ennyire erőltetem meg magam, hogy felszedjelek, ribi)

2017. aug. 14. 16:21
 5/10 Erika.Csavaros ***** válasza:
Pár dolgot tisztázzunk. Ezt a sztorit nehezen hiszem hogy igaz. Ha mégis akkor sok benne a "kétes" dolog. Ha te valóban "lelkis" vagy ahogy írod akkor bizony hosszú időnek el kellett ahhoz telni hogy ezt a lépést lépjed.Oka hogy valami nagyon nincs rendben köztetek,és ha lelkis vagy valójában akkor vívódtál jó ideig mit lépjél. Kicsit kevered a szeretet meg szerelem fogalmát is.De ha meglépted ezt valóban,akkor ha lelkis lennél bizony már saját magad vezetted volna elő a sztorit annak a pasinak.Nem akarlak megbántani de nekem az a véleményem hogy még saját magadat sem ismered "alaposan".
2017. aug. 14. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
kamukamukamuuu
2017. aug. 14. 17:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu, ennyire azert nem unatkozok es direkt oda irtam, hogy lehet hogy fura kerdes lesz. De persze nem magyarazkodok senkinek. Aki elhiszi elhiszi aki nem , az mem.
2017. aug. 14. 17:35
 8/10 Bence_ ***** válasza:

Azt a kényelmet, biztonságot, szokást szereted amit ő nyujt.

Magadad se becsüld mert különben egyenes lennél.

Valami hiányzik ha folyton kell új. Mi hiányzik?

2017. aug. 14. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is sajnos ilyen voltam régebben de már nem :-)

38F

2017. aug. 15. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább gerinctelen vagy...
2017. aug. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!