Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex gumival?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex gumival?!

Figyelt kérdés

Lányok! Milyen érzés gumival szopni? Nem rossz ízű a sikosító? Az ízesített fajtákból melyiket preferáljátok?

Fiúk! Mennyit éreztek szopás közben, ha gumi van rajtatok?

21/L

2017. aug. 14. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Ez olyan, mintha úgy nyalnálak ki, hogy egy elé raknák a nunid elé egy nejlonzacskót, azt azt nyalogatnám. Gondolj bele.
2017. aug. 14. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
ami sima gumi ott a síkosítónak rémes az íze, de még az ízesítettek nagy részénél is főként a síkosító ízét lehet érezni, amúgy eddig 2x csináltam úgy h a pasin gumi volt, amúgy kapcsolatban vagyok és ott gumi nélkül csinálom
2017. aug. 14. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Fujj utálom. Az ízét az illatát. Sokkal inkább nélküle :-)
2017. aug. 14. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
kb semmit.f
2017. aug. 14. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor inkább nem...nem szoktam én zokniban zuhanyozni, vagy kesztyűben kezet mosni.
2017. aug. 14. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Alapvetoen nem olyan rossz ez, mint ahogy beallitjak. Ugyanakkor erosebb vakuumozas kozben nagyon idegesito a "viputy-viputy-viputy" hangeffekt...
2017. aug. 14. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Mivan?!

Miért szopnám gumiban a páromat? Jézusom, az, hogy aktus előtt felveszi, természetes, de nehogy már az orálhoz is felhúzza :D

2017. aug. 16. 12:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szó sem volt itt a párodról, te nagyon okos. Rád nyilván nem vonatkozik a kérdés akkor.. idióta :D
2017. aug. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!