Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért néznek le még a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le még a nők körében is, ha olyat merek állítani, hogy a heteroszexuálisok közötti szex átlagosan jobban szolgálja a férfiak kielégülését, mint a nőkét?

Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 23:53
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nem a nők panaszkodásaikból, hanem az olyan leírásokból, mint amilyenek gyakorikerdeseken is vannak. Például úgy vettem észre egy előjáték abból áll, hogy a nő szopja a férfit és kb. feleannyi ideig nyalja a fiú a lányt.
2017. aug. 14. 01:32
 12/40 A kérdező kommentje:
És fontos, hogy nem gondolom, hogy a nők áldozatok lennének. A kérdésben is mondtam, hogy a nők se értenek velem egyet, tehát nekik is teljesen megfelel a szex. Azt gondolom, hogy a társadalomban teljesen elfogadott a szex mai formája, ami a férfiak kielégülését szolgálja inkább.
2017. aug. 14. 01:37
 13/40 anonim ***** válasza:
Melegként úgy gondolom, hogy ez nem igaz. Akik ezen a véleményen vannak gondolom még nem szexeltek egy odaadó férfivel. Ha pedig hetero férfi mondja ezt, akkor csak egyszerűen nem figyel a nő élvezetére.
2017. aug. 14. 02:19
 14/40 anonim ***** válasza:
Igazad van. Erről senki nem akar tudomást vanni, pedig ez így van és volt eddig is.
2017. aug. 14. 02:47
 15/40 Ramone ***** válasza:
39%

Azért mert te b**i vagy még nem kellene fogyatékosnak titulálni a nálad normálisabb hetero pasikat... A szex nem férfinak vagy nőnek lett kitalálva hanem mindkét nem kielègítèsère ... És ha figyelsz a partnereredre akkor a nő ugyanúgy ha nem jobban élvezi mint a pasi...

De minekbis magyarázok nőkről egy búzának..?

2017. aug. 14. 03:53
 16/40 anonim ***** válasza:
52%
Mert baromságot állítasz, tapasztalat nélkül.
2017. aug. 14. 04:42
 17/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező arra akar kilyukadni,hogy legtöbbször a szex addig tart,amíg a pasi el nem élvez.

Hogy a nő elélvez-e,az másodlagos.

Hazudni is tudja,de a pasi nem.És ő biztosan el fog menni legalább egyszer:D

Amúgy nem csak maga az orgazmus jó a szexben.

Én már beszéltem olyannal,aki csak azt szerette,ha b-sszák..

Na,meg van,aki nem szeret dugni csak nyalni..

2017. aug. 14. 05:04
 18/40 anonim ***** válasza:
17:igazán?
2017. aug. 14. 05:07
 19/40 anonim ***** válasza:
Akkor menj innen a homo kategóriába.
2017. aug. 14. 06:01
 20/40 anonim ***** válasza:
Bocs, de hogyan jutottál erre a következtetésre...?
2017. aug. 14. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!