Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Zavarba vagytok ha a popsitokat elkezdik nyalni vagy szethuzzak, hogy latszodjon minden?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 11:36
1/15 anonim válasza:
párom előtt kezdetben zavarban voltam mikor ezt csinálta, de azóta már megszoktam sőt néha én húzom szét neki a popsim kutyapózban, hogy legyen anális szex :)
2/15 anonim válasza:
Nem, miért lennék?
A popsimmal mindig elégedett voltam, a párom imádja!
Egy kis csípőringatással, vagy azzal, hogy elhelyezkedem az ágyon kutyapózban és várom zuhany után, egy pillanat alatt fel tudom állítani a szerszámát, még 10 év után is.
Tehát, nem.
3/15 anonim válasza:
nem, teljesen természetes ha az emberek egymás segglukát kémlelik... -.-
5/15 anonim válasza:
szerintem izgato ha egy lany szethuzza mert akkor az felhivas "keringore"
6/15 anonim válasza:
Szerintem izgató én nagyon szeretem! :) 17/L
7/15 anonim válasza:
#6: 17 évesen inkább az iskolát kéne szeretned!
9/15 anonim válasza:
Nekem van egy kis aranyerem, igy nem annyira szép és emiatt picit zavarbab vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!