Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Nem a facebook!!! Nincsen Like & Dislike gomb! Ha az ember elmondja a véleményét, az Hasznos, vagy Félig hasznos! Nem 0%!
Emiatt fogok innen elszokni. :D Buta Trollok hada, itt éli ki magát!
FOGADJÁTOK MÁR EL, HOGY NEM CSAK AZ A JO, AMIT TI GONDOLTOK!!!
Ahány ember,annyi igény és vélemény.
Noha én is meglepődöm olykor a szép kerek nullákon, vedd figyelembe, hogy javarészt tapasztalatlan vagy éppenhogy az életbe belekóstolt fiatalok járnak ide zömmel.
Sokszor a troll hajlam vagy éppen az első felindultság vezérli a kezeket, szóval semmiképpen nem objektív a pontozás és nem is ad útmutatót a válaszok "helyességére".
Ez eléggé összetett kérdés. alapjáraton azt mondom,hogy a pasim sosem kérne ilyet és én sosem tenném meg mert akkor már régen nem szerelemről beszélünk.
De ha a mai kissé szédült világot nézzük akik swinger klubba elmennek pl. már akár meg is tehetik ezt, minden érzelmi kötöttség nélkül, kizárólag az élvezet, izgalom, újdonság varázsa miatt.
El tudok olyan helyzetet is képzelni ahol lelki kötődés van, de valami miatt a szex zátonyra futott. Esetleg a vágy felkeltése miatt lehet próbálkozni mással úgy,ha ezt mindkét fél elfogadja, tolerálja és kezeli.
Nem.
Valahogy nem venné be a gyomrom .
Ha meg arra izgul hogy Én mással szexeljek akkor szakítanék mert nekem megalázó lenne. Mondanám neki hogy akkor keressen olyan nőt aki benne van a cuckoldban vagy a nyílt kapcsolatban.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!