Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell szeretőt tartani,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell szeretőt tartani, normális módon? Persze ha van ilyen.

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy egészségügyi okokból szeretőt fogok tartani. A partnerem sajnos nem igazán aktív már. Valahol ő javasolta ezt. Hogyyn kell kordában tartani a dolgokat, hogy ne mennyen a család rovására?

Cssk olyanok írjanak, akiknek van/volt szeretője.

2017. aug. 9. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Gusztustalan vagy kérdező ,remélem visszakapod.
2017. aug. 10. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
3as szex esetleg?
2017. aug. 10. 09:39
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Sokan nem értik itt, hogy egy jól működő házasságban a szex csak egy dolog a sok közül. Majd megérnek hozzá.

Szerintetek melyik lenne a jobb, ha a kérdező odaáll a gyerekeik elé és azt mondja, hogy apa hétvégén elköltözik tőlünk mert már nem áll fel a farka, vagy, ha azt mondaná a családnak, hogy ezután minden csütörtökön sokáig bent kell maradnia a munkahelyén, és légyszi akkor ne zavarjátok, mert nagyon el lesz merülve.

2017. aug. 10. 10:24
 14/20 anonim válasza:
Lebénult a keze és a nyelve is??? Szomorú ez.
2017. aug. 10. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
37%

Persze akarjátok is még kimagyarázni mindenféle szánalmas hülye kifogással... Erre NINCS az égvilágon semmilyen mentség! A megcsalás az egyik legundorítóbb dolog, amit valaki tehet a másikkal. A szex igenis fontos része egy kapcsolatnak/házasságnak és hiába jönnek itt sokan a családdal, gyerekekkel! Egy szakítással/válással még nem fog megállni a világ, de legyen már annyi gerinc a másikban, hogyha neki nem megfelelő így a kapcsolat, hogy nincs szex bizonyos okok miatt, akkor tisztességgel váljanak el és utána azzal dugathatja meg magát mindenki, akivel akarja, csak ugye ahhoz gerinc is kéne, ami sokaknak nincs... Undorító ez a hozzáállás. Ha szeretsz valakit, akkor azt mem csalod meg!! Ha mégis akkor nem szereted! Ha valakit meg nem szeretsz, minek vagy vele egyutt?! Remélem a 10szeresét kapod vissza az élettől kérdező! Meg az osszes hozzádhasonló féreg!

És mielőtt valaki megint jönne okitani, én is házas vagyok évek óta és gond nélkül kiraknam a férjem, ha meg tudom h megcsal!!

2017. aug. 10. 15:04
 16/20 anonim válasza:
Odagondoljuk, hogy "szerintem", kedves 15. Mert te így gondolod, más meg másképpen.
2017. aug. 10. 15:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Van egy barátunk. 4 gyereke van 4 nőtől, most épp másikat használ. Lehet, hogy ezt is teherbe ejti és akkor a kiskapu nagykapu lesz.. és ismét tovább áll. Tehát, ha egy kapcsolatban rossz a szex, akkor szakadjon szét a család? Ez is egy vélemény.., de nézzük csak másképp.

Lassan húsz éve együtt élünk. Kiderült, hogy van egy gyógyíthatatlan -nem halálos- betegsége, melynek a kezelése néha kétemberes. Amikor szültem mellettem volt, amikor gyomorfekélye volt ápoltam.

Ismerjük egymàs szokásait, nyűgjeit. Ötvenen túl nem lenne neki egyszerű új életet kezdeni. Ki lenne társa a bajban? Persze, könnyebb lenne kihajítani, mint egy lemerült elemet, de ebben mi lenne a felemelő.

2017. aug. 10. 15:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ismerős! Csak nálunk fordítva történt. A párommal lett a "gond". És akkor én is ezt a megoldást választottam, mivel minden más rendben volt! Természetesen úgy, hogy nem tudott róla :-(

45+ Ffi

2017. aug. 10. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:
17%

"Tehát, ha egy kapcsolatban rossz a szex, akkor szakadjon szét a család?"

Ja miért te úgy gondolod, ha egy kapcsolatban rossz a szex, akkor érintetlen, féreg módjára keféljünk titokban mással?? Vagy ezt hogy gondoltad? Ha rossz a szex, meg kell próbálni közösen megoldani, ha nem megy, akkor meg elválnak útjaink, de akkor sem megoldás rá, hogy megdugatom magam mással!! De nem, nem kell szétszakadjon a család, akkor maradj vele és legyél hűséges, hisz hűséget fogadtatok!!! Ha meg a szex fontosabb a családnál, akkor nincs amiért egyutt lenni. Annyit megérdemel, hogy tudjon róla, hogy amúgy te mire készülsz, legalább legyen róla fogalma, hogy miféle nővel van egyutt és eldönthesse a továbbiakban kér-e ebből vagy sem. De az továbbra is igaz, ha fejen állva pörögtök akkor is, hogyha valaki őszintén SZERETI a másikat, eszébe nem jutna megcsalni! Mert nem vinné rá a lelek. Aki megtenni és meg is teszi, azt rég megette a fene!

2017. aug. 11. 11:47
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
....akkor gerinctelen**, féreg módjára...
2017. aug. 11. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!