Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megyek el gyorsan?
23eves fiú vagyok, barátnőmmel már 1ève eggyütt vagyunk mostanában ha eggyütt vagyunk nagyon gyorsan elmegyek pár perc mi lehet ennek az oka?
Nagyon fel szoktam izgulni, ki próbáltuk azt is hogy játszik velem addig mìg el nem megyek és utánna sexelünk de akkor se bírom sokáig. Ez elég kellemetlen segítsetek mit csináljak?
Nem vagy stresszes/frusztrált akár másért akár emiatt mostanában ?
31/f
A probléma neve:
Korai magömlés
Találsz rá megoldást bőven, ne aggódj.
Történik pár ilyen, aztán rástresszelsz, ami csak fokozza a problémát. Voltam én is így. Minél jobban paráztam a korai magömléstől, annál korábban következett be :-(
Aztán találtam 1-2 jó praktikát, ami segített.
Ami nem mindig vált be, meg rontja az élményt is, hogy közben egész másra gondoltam. Mittttudomén, mosógép szerelésre :-)
A másik, ami jobb megoldás volt, előtte kicsit boroztunk, épp spicces állapotig. Oldottabbá tett, ugyanakkor az ingereket is tompította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!