Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkeresőkön szép nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön szép nők is maszturbékolnak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem magas, sem széles hátú, sem jóképű, pedig ilyen adottságokkal igen sok fiú rendelkezik és nem kell kondiba sem járni ezekért nekik,

mert adottság(mielőtt jönne a fúrkálódás, én jártam 1 évig, de senki se gondolja, hogy ez automatikusan meglátszik)

Na, tehát a nevezett külső adottságaim miatt alapvetően csak csúny és/vagy elhizott és/vagy agybeteg nők találnak be, tehát nekem már az is luxus, hogy olyan csajnak kelljek, aki normális nőies alkatú. A szép nőkről meg ne is beszélkünk inkább (felső 30% a szép nő))

Társkeresőkön gyakran akadok lányokba, akik konkrétan már otthon pucéran fekszenek és társkeresön boklásznak, hogy ki fogja a rizsát nyomni nekik a az aznapi masztihoz. És elöadják mennyire szexmániásak, de találkozni? NAAA azt azért mondjuk nem.

Ezek szerint a szép nők közt is van ilyen, aki szexuálisan tulfütött és nyomatja a meztelen képeit meg videit társkeresön jókpéű fiukank?

(bocs a katyvasz irásért, de kb vakon gépeltem)

2017. aug. 9. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Kelletik magukat a ribik:)
2017. aug. 9. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de a nőknél nem ciki, ha otthon masztizik...de fiuknál meg a luzerség jelképe, ha csak otthon recdskázik
2017. aug. 9. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nemnél sem szégyen a maszturbálás, aki ezt állítja, az nagyon álszent. Teljesen alap dolog, hogy ki akarja elégíteni a szükségletét mindenki, ha más nem "segít rajta". Mindenki szokott, senkinél sem gáz. 19/L
2017. aug. 9. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen nők tapasztalataim szerint kis kocák,akik más képeit rakják fel.

nem veszitettél sokat velük!

2017. aug. 9. 13:21
 5/9 A kérdező kommentje:
nem igaz h mind koca, mert volt akivel találkoztam is hopppá
2017. aug. 9. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Se fiunak, se lánynak nem ciki szerintem. Én simán felvállalom.
2017. aug. 9. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Turbék.

21/turbék

2017. aug. 9. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Te hlye mindenhol lehet kepcserezni,csak mar unalmas,ha nem csak errol szeretnel targyalni....
2017. aug. 18. 15:04
 9/9 anonim válasza:
Aki nem turbékol az turbo módra maszturbákol. :D
2017. szept. 17. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!