Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most tényleg. Hol vannak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg. Hol vannak a normális, rendes emelett igényes magukra adó humoros, pasik?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 12:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A holdon.
2017. aug. 9. 13:15
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem gyakorikérdések.hu-n kell keresni, ráadásul szexualitás kategóriában, ennyi biztos. :) /L
2017. aug. 9. 13:20
 13/29 anonim ***** válasza:

Normális vagyok, rendes azokkal, akik megérdemlik, edzett vagyok, adok magamra minden téren, de soha nem szerettem a nagy dumás, folyton humorizáló embereket, mert nincs mögöttük tartalom. Komolytalan embert senki nem veszi komolyan. A humort adja a helyzet, nem kell erőltetni:)

28F

2017. aug. 9. 13:43
 14/29 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt attribútumú emberek rendszerint nem süllyednek odáig, hogy egy anonim oldalra kelljen feljárniuk magányukban vagy unalmukban. Úgyhogy szerintem a könyvtárban.
2017. aug. 9. 13:54
 15/29 anonim ***** válasza:

Normális, rendes stimmel, olykor még a humoros is. Az igényes meg kinek mi. :)

Viszont ez koránt sem minden. :D Ennyivel még nem biztos, hogy felkelti az ember a lányok figyelmét, ha egyszer nem jön be nekik vagy egyik a másiknak.

2017. aug. 9. 14:19
 16/29 anonim ***** válasza:
Jelen :)
2017. aug. 9. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hol? Emlékszel arra a srácra, aki csak haver, de akinek minden bánatodat el tudod mondani és mindig segít neked? Na, ő az, csak épp friendzone-ba vágtad szegényt.
2017. aug. 9. 14:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hol vagy?:)
2017. aug. 9. 15:29
 19/29 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Közlöm hogy nem hiszek a fiú lány barátságban és nincs olyan fiú akinek elsírom a problémáimat.

2017. aug. 9. 15:29
 20/29 A kérdező kommentje:
bocs javítom utolsó előtti
2017. aug. 9. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!