Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ilyen?
Amikor szexelek a barátnőmmel, akkor nem mindig tud elmenni, és olyankor "gonosszá" válik. Elkezd mérgelődni, néha bántó szavakkal illett. Viszont amikor neki is van orgazmusa, akkor már olyan kedves lesz, különösen is. Többször rákérdeztem, hogy szerinte ez mi, nem tud rá értelmes választ adni. Meg akkor is ingerült lesz, amikor mondjuk napokig nem szexelünk, de amikor igen, akkor utána egy "doromboló cica". Ez az első kapcsolatom.
20/F
Ki kell mindig elégíteni a barátnődet, mert mást fog keresni. És ne csak magadra gondolj...
21/f
A kielégületlenség ezt okozza.
És mit tudsz ellene tenni? Hát elégítsd ki. Ha előbb elmész együttlét alatt, akkor utána fejezd be neki máshogyan. Illetve ügyelj rá, hogy az igényelt mennyiség is meglegyen.
Mert az, hogy néha nem úgy jön össze a dolog, az előfordul, de ha rendszeressé válik, az gáz, de nagyon. Márpedig nálatok nem egyszeri, néha előforduló esetről van szó.
Én ugyan így vagyok ezzel. Morcos vagyok, hisztizek. Elégítsd ki és nem lesz gond
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!