Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nők. Véleményetek szerint, melyik a jobb méret? 18 vagy a 24? Nem viccnek szánom a kérdést. Teljesen komoly jellegű.
18!
Pedig már szültem is gyereket, van két vibrátorom, az egyik teljesen átlagos, mint a párom mérete is, 15 cm körüli, míg a másik 20 cm, illetve igen vastag is, na azt nem is használom, mert fájdalmas.
Szerintem neked fogalmad sincs az életről! Nekem eddig minden csajnál végig ért ha hátulról toltam, sokan kérték hogy hagyjam abba, pedig nincs is ekkora! A másik meg:
"Szerintem kellő oda figyeléssel, és nagyon hosszú előjátékkal, menne mind a 2 méret"
Úgy beszélsz mint aki minden évben EGYSZER mondjuk Szenteste szexel! A felek többnyire egymásnak esnek! Egy igazi nő nem azt élvezi ha a csiklójával b...szakodnak hanem ha jól meg van b...szva! A hüvelyi orgazmust!
18-as, ugye tudod hogy a legtöbb nő, nem képes hüvelyből elélvezni?:) már itt bukik az egész felvetés.... nem hiába van hogy sokakat utána még nyelvvel izgatni kell.
19-es. Mindenki más, vannak olyanok akik szeretik ha fáj nekik... hogy szétfeszíti őket, a dolgok a fejekben dőlnek el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!