Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverziónak számít-e a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverziónak számít-e a mai világban az, ha én szeretném, hogy a szerelmem (én férfi, ő nő) egyszer belepisiljen a számba?

Figyelt kérdés
Megígérte, és meg is próbáltuk, de nem tudott pisilni - közben azt kérdezte, hogy perverz vagyok-e vagy ilyenek - és nem tudtam rá egyértelműen válaszolni, mert nem tudom a választ
2017. aug. 6. 13:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze, egy szép női feneket megdugni sokkal magasabb élmény és kéj, mint a szájba-pisilés - de, ha csak erre van lehetőség, ez is valami (izgalmas és élvezetes)(nincs rossz íze a női pisinek - persze az sem egyforma.
2017. aug. 6. 15:03
 12/16 A kérdező kommentje:
14:23 - hát, ha tudod, hogy nem olyan az íze, akkor már Te sem Vagy egy "ma született bárány" (velem együtt)
2017. aug. 6. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Én már nem hiszek benne hogy valaha is szerelmes lesz belém egy nő :(
2017. aug. 6. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez csacsi gondolat. Mindenkinek lehet párja. Az igaz, hogy én sem vagyok biztos abban, hogy a mostani barátnőm a megoldás (számomra is és számára is). Nagyon nehéz kapcsolat - és szép is egyben. Néhány hónapja szakított velem (alig bírtam ki). Aztán visszaengedett magához. Most pedig a minap én vetettem fel a szakítás gondolatát - és ő nyilatkozott úgy, hogy ő csak az együtt maradásban gondolkodik. Úgy látom, nehéz lesz ez együtt is - de a szakítást is meg fogom gondolni sokszorosan
2017. aug. 6. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Kiprobáltam, számomra semmilyen pluszt nem adott a szexhez, de a pasim kedvéért belepisiltem a szájába. Neki sem volt különösebben izgato, igy egy proba volt csak. Nem gondolom, h ettől perverzek lennénk.

De ha már rendszeres és erre izgulsz, akkor igen, perverz.

2017. aug. 6. 17:29
 16/16 A kérdező kommentje:
15 - ösnek: most nem is annyira az én személyem az érdekes, hanem maga a cselekmény. Azonban, ha visszanézed az írásaimat , kijön belőle, hogy ez számomra (sem) a mindennapok része - nagyon alkalmi (nem tételezem, ha gondolod, olvasd vissza. Egyébként abszolút egyet értünk a gyakoriság szerinti megítélésében.
2017. aug. 6. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!