Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan hozzátok a párotok tudtára, hogy most megjött a menszesz és nincs szex?
Figyelt kérdés
Lányok ti hogyan hozzátok a párotok tudtára, hogy most megjött a menszesz és nincs szex?
És erre hogyan reagál a már felajzott fiútok?
Azoktol a lányoktól kérdem akik ezidő alatt nem akarják a kapitányt a virágágyásba beengedni.
2017. aug. 6. 11:15
11/20 anonim válasza:
Én sem értem ezen miért kéne fenn akadni, teljesen természetes dolog. Én is fogamzásgátlót szedek, a barátom tudja nagyjából mikor jön meg.
De egyébként megmondom neki hogy megjött és ennyi. Én az első 2 nap olyan rosszul vagyok hogy eszemben sincs a szex. Aki ezen kiakad az mehet ahova akar.. Néhány napot ki lehet bírni, vagy ha nincs hányingerem a rosszulléttől akkor orálisan kielégítem.
22N
12/20 anonim válasza:
A szájával . Azzal amivel be szokta kapni neki.
13/20 anonim válasza:
kapitány? virágágyás? ugye kijártad már az általánost?
15/20 anonim válasza:
#14: férfiak alkoholos itala, mely vörös színben pompázik.
16/20 anonim válasza:
Persze, lehet előtte-utána zuhanyozni. Csakhogy a vér KÖZBEN is folyik! Nem fogom sem magamat, sem a páromat, sem semmit összevérezni.
17/20 anonim válasza:
Lepontozó fetissshes nagyon aktív volt .
18/20 anonim válasza:
ha utalgat a szexre nyíltan megmondom neki,hogy nem lehet mert megvan,ha valaki néhány napot nem bír elviselni dugás nélkül verje ki magának
19/20 anonim válasza:
Én is foggatlot szedek, előtte nehány nappal már barnazok, már akkor szoktam neki említeni, hogy meg fog jönni 1-2 nap múlva. Tudomásul veszi és ennyi. Lazán ki lehet bírni pár napot szex nélkül, ez nem a világ vége. Nekem nincs gusztusom úgy szexelni, hogy közben folyik belőlem a ver. Undorítónak tartom, de nincs is ebből probléma. Én pl első két nap olyan szinten verzek, hogy tamponnal és betettel is simán átazok, óránként kell cserélgetnem tampont, hogy nehogy átazzak. Szóval olyankor a legkevésbé sincs kedvem szexelni, olyankor meg főleg nem, amikor faj a hasam is például. (Néha az is szokott)
20/20 anonim válasza:
Mi az ilyen napokon még jobban kívántuk egymást, mint máskor. De a feleségemnek 53 éves korában megszűnt. Szerencsére a libidó csak csökkent, s nem múlt el teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!