Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok izzadni maszti, vagy szex közben?
Figyelt kérdés
Ebben a nagy hőségben hogy álltok a dolgokkal?2017. aug. 5. 13:35
1/13 anonim válasza:
Nyáron ha valaki nem izzad szex közben, akkor nem is ad bele mindent... :D
20L
2/13 anonim válasza:
Nem vagyok lány de 5ezer fokban már a létezéstől is izzadok.Mondjuk télen mikor mindenki fázik én vigan elvagyok.
3/13 anonim válasza:
Nem csak a nőkről szakad a víz... verés közben mondjuk... a lábamról folyik le a víz.... súlyzózgatás közben meg tócsa van a lábam alatt, ebben a melegbe...
5/13 anonim válasza:
Persze,hogy szoktam. Mostanában csak maszti van. L
6/13 anonim válasza:
Hát szerintem mindeki izzad szex közben. Én mondjuk nem szeretem, de ez vele jár télen-nyáron egyaránt. Utána egy hűs zuhany aztán jó minden.😁😁😁
7/13 anonim válasza:
Nem, nyilván a nők nem izzadnak.
Mint ahogy az sem igaz, hogy te ezekre a válaszokra indulsz be.
Mindkettő eset szomorú, és valószínűleg igaz is.
Nem.
8/13 anonim válasza:
Igen, izzadok. Erre lett kitalálva az utána zuhany.
9/13 A kérdező kommentje:
Izzadok mint k...a a templonban!
2017. aug. 5. 14:46
10/13 anonim válasza:
Rólam egy ültömben is dől a verejték. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!