Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szép mell vagy szép popsi?
Figyelt kérdés
Nekem egy kicsit puding testem van, a melleim nagyok és lógnak. Nagyon szégyellem őket, de azt vigasztal, hogy legalább a fenekem király. Ti hogy álltok ehhez? Mindkettő legyen jó, vagy valamelyiket jobban preferáljátok? Volt már olyan, hogy annyira csúnya mellű lánnyal hozott össze titeket a sors, hogy inkább nem is néztetek rá? :D2017. aug. 4. 11:18
11/21 anonim válasza:
Most már kiváncsi lettem. :)
Megmutatod azt a cicit, meg popsit? ;)
12/21 anonim válasza:
Igen mostmár tényleg kíváncsiak vagyunk (én legalábbis mindenképpen), arra az állítólagos "nem túl szép" mellekre és a bajnok popsira. Szerintem csak túl kritikus vagy önmagaddal szemben.
13/21 A kérdező kommentje:
Magamról nem szeretnék képet küldeni, de a The Nu Project oldalán találtam ezt a csajszit. Ilyen, csak nagyobb és egy kicsit jobban szétállnak, meg vékonyabb vagyok.
A popsimhoz hasonlót nem találtam. Ha oldalról nézem, akkor egy kerek, fél dinnye, teljesen frontálisan sajnos nem látom, mert nem vagyok bagoly. :D
2017. aug. 4. 12:17
14/21 anonim válasza:
olyan mindegy, attól függ melyikkel elégedetlenebb akit meg akarok húzni, hiszen azt fogom dícsérni
17/21 anonim válasza:
Hát egy csinos sudár kis csajszin, gyönyörű kerek popsival még teljesen tolerálható lenne, de ez a csaj eléggé broáf.
18/21 anonim válasza:
Pl. egy ilyen alak mellett nem zavarna egy olyan mell, mint amit linkeltél:
19/21 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2017. aug. 5. 12:08
20/21 anonim válasza:
''Keress és találsz''. Sablonos de igaz. Lesz olyan pasi akinek mind kettő bejön. És pl. szeretem a lógós melleket is. ;) Szóval biztos hogy gyönyörűek a melleid. ha gondolod küldhetsz képet hogy jól képzelem e el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!